PokerNews Eesti toob eestlasteni Unibet Open Varssavi!

unibet open varsav

3. detsembril Varssavis algav järjekordne Unibet Open turniir on suurepärane võimalus eestlastele kaasa elada. Lisaks tavapärasele live-ülekandele on kohal ka PokerNews Eesti meeskond, kes koostöös Unibet Eestiga toob tükikese kohapealset actionit ka Eesti pokkerifännide kodudesse.

Mida see tähendab? Eks ikka jooksvat infot eestlaste tegemiste kohta ning värskeid videosid/ intervjuusid otse Varssavist. Eestlaste ootused on kõrgel, sest siiani on meie mängijad olnud Unibet Open turniiridel väga edukad - 2008. aastal sai Kairit Leibold Madriidis tubli viienda koha ning selle aasta septembris oli tema abikaasa Imre Leibold Prahas kaheksas. Sel korral on eestlaste esindatus aga veelgi suurem, sest kohal on vähemalt seitse meie mängijat:
- Imre Leibold
- Marek Kolk
- Marko Kolk
- Meelis Kuldkepp
- Andres Aldoja
- Toomas Vara
- Evely Ventsli

Kuidas neil läheb, saate jooksvalt jälgida meie live-ülekandest foorumis, kuhu ilmuvad videofailid ning ülevaated*. Tavapäraselt teeb live-stream ülekannet ka Unibet ise, mis loob ülihead võimalused mängu jälgimiseks.

*Live-uuendused ja videomaterjalid on PokerNewsile ja Unibetile kuuluv intellektuaalne omand, mis on Autorikaitse Seadusega kaitstav. Materjalide kasutamine on lubatud vaid Unibet Group plc või IbusMedia Ltd. nõusolekul.

Toimetuse märkus: järgmine Unibet Open toimub märtsi alguses Budapestis ning sellele on võimaliks pääseda muuhulgas läbi üliheade PokerNewsi ovelay-turniiride. Liitu Unibetiga läbi meie linkide ning vaid nii saad lisaks ka kuni €1000 boonuse esimeselt deposiidilt!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories