Pöördepunkt Oscarssoni mõrva uurimisel

andreas oscarsson

PokerListingsi asutaja Andreas Oscarsson (pildil) leiti sel suvel tapetuna oma vanematekodus Rootsis, Trollhättanis. Mõrv vapustas kogu pokkerikogukonda ning nüüd on teada, et see võis olla seotud väljapressimisega. Oscarsson pidi andma tunnistusi 44-aastase mehe kohtuasjas, keda süüdistati šantaažis ja kellel oli kontakte Rootsi Põrguinglitega.

Kuus aastat tagasi müüs Oscarsson osa PokerListingsi aktsiatest ühele Rootsi ettevõttele. Hiljem soovis ettevõte osaluse edasi müüa, kuid UIGEA jõustumise tõttu USA-s oli aktsiate väärtus oluliselt langenud.

Süüdistaja sõnul oli mees nõudnud Oscarssonilt ligikaudu kaks miljoni dollarit "kompensatsiooniks" aktsiate väärtuse vähenemise eest. Väidetavalt oli ta ka kontakteerunud Rootsi Põrguinglite ekspresidendi Thomas Mölleriga, et too aitaks tal Oscarssonile survet avaldada. Pole selge, kelle heaks süüdistatav töötas.

Magavat Andreas Oscarssoni tulistati pähe, kui ta koos kaheaastase pojaga vanematel külas viibis. Ta ise elas New Yorkis ning tegeles IT-äriga. PokerListingsis ta sel ajal enam tegev ei olnud.

Täpsemalt kirjutab CoinFlip.com.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories