Ultimate Betis suured uuendused

UB.com

Mis on parim viis, et distantseeruda sind tabanud skandaalist ja alustada puhtalt lehelt? Imidžimuutus loomulikult! Ultimate Bet nimelt seda tegigi. See hõlmab nii nimetust "UB", kodulehekülge UB.com kui ka uut “nägu”.

“UB.com'iga alustamine on meie ettevõtte jaoks oluline pöördepunkt. Me panime kokku suurepärase professionaalide grupi kirglikest pokkerimängijatest, kes hakkavad UB kaubamärki üles ehitama. Meie eesmärk on luua tooteid ja teenuseid, mida pokkerimängijad tõesti tahavad. Me püüame väga hoolikalt kuulata nii meie mängijaid kui ka pokkerikogukonda, et koos seda sihti saavutada,” ütles Tokwiro tegevjuht Paul Leggett.

UB.com pole vaid teistsuguse logoga uus domeen, see on midagi märksa enamat. UB-l on täiesti uus juhtkond. Tarkvara loomisel peeti silmas tõsise pokkerimängija soove. Lisandub uus teleshow, mis pole lihtsalt üks järgmine reality või mängushow, vaid keskendub tõesti ainult pokkerile. Ja lõpuks on meil ka uued turniirid ja promod, mis pokkerimängijatele kindlasti peaks meeldima,” ütles ta.

Tarkvarauuendused ja uudne ooteruum peaksid olema loogilisemad ning kergendama lehel orienteerumist. Turniiride ajakavas on üle 30 uue garanteeritud auhinnafondiga turniiri, kokku jagatakse GTD-des mängijate vahel iga kuu üle miljoni dollari. Täiustatud on ka blindide struktuuri ning mis kindlasti mängijatele väga meeldib – nüüdsest on võimalikud ka sünkroniseeritud pausid.

Otsid ehk Sinagi uut algust? Avades UB konto läbi PokerNewsi linkide on tee lahti!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories