Evely, Imre ja Andres alustasid Unibet Openit edukalt

Evely Ventsli

Eilne päev Unibet Openil, kus mängiti teises alagrupis, oli eestlaste jaoks juba oluliselt edukam kui esimene. Neljast alustanud eestlasest kolm on kenasti sees, sealhulgas ka õrnemat sugu esindav Evely Ventsli (pildil).

Kui mängu alguses oli oma elu esimest suurturniiri mängiv neiu pisut krampis, siis õnnestus tal peagi väikesest mängupalavikust üle saada ning lõpetada päev 23700 chipiga, mida oli üle kahe korra enam kui alguses anti. Intervjuud turniiri konkurentsitult kõige ilusama osalejaga (enne turniiri algust) saate vaadata siit:

Turniiriproff Imre Leibold, eestlaste teise päeva suurim lootus Unibet Openil, ei pannud rohkeid poolehoidjaid endast pettuma, vaid jõudis päeva lõpuks oma stacki enam kui viiekordistada ning lõpetas 54000 nööbiga, mis on tublisti üle keskmise.

Terve päeva ilusat mängu näidanud ja korraliku stäkiga toimetanud Andres Aldoja kaotas paar kätt enne päeva lõppu kuningate paariga emandate paarile ning peab täna alustama 3600 chipiga. Loodame siiski, et kaardid talle kohe päeva algul appi tõttavad ja meie poisi taas mängu tõstavad.

Ainukesena langes eestlastest välja Toomas Vara, kes jõudis oma stäki küll kasvatada 28000 peale, kuid sai seejärel valusa biidi:

Agressiivne mängija tõstab preflopis keskelt 1750 ja Toomas suurelt blindilt tõstab omakorda 3600-le.
Flop {8-Hearts}{10-Diamonds}{6-Clubs}
Toomas betib 5050 ja vastane callib
Turn {9-Hearts}
Toomas läheb all-in umbes 6000
ja vastane callib.
Kaardid vastavalt {A-Clubs}{A-Spades} Toomasel ja {4-Hearts}{7-Hearts} vastasel.
Riveri {A-Diamonds} oli ainult irvituseks.

Intervjuu Toomas Varaga enne turniiri algust on siin:

PokerNews tegi intervjuu ka Unibeti Eesti esindaja Kalev Sallaga.

Oma esimese päeva muljetest rääkis üleeile turniirilt langenud Meelis Kuldkepp

Turniir jätkub täna kell 15.00 ning elame kaasa sellele, et vähemalt üks eestlane suudaks ka selle päeva üle elada ja jõuda homsesse finaali. Unibet Open ajaloo jooksul on see kahel korral eestlastel õnnestunud!

Toimetuse märkus: järgmine Unibet Open toimub 2010. aasta märtsis Budapestis ning sinna võid pääseda Sinagi. Alusta mängimist Unibetis ning tea, et vaid liitudes läbi PokerNewsi, saad lisaks ka €1000 deposiitboonuse!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories