Full Tilt peatas Townsendi Red Pro staatuse

townsend

Pärast seda, kui Brian Hastings oli "Isildur1" paar nädalat tagasi Full Tilt pokkeritoas täiesti rivist välja löönud ja võitnud rekordilise 4,2 miljonit dollarit, andis ta mõned intervjuud. Ühes neist ütles ta midagi niisugust, mis on põhjustanud tublisti poleemikat ja vähemalt ühe Red Pro tegevuse peatamise.

Hastings rääkis ESPN-le, et tema ja CardRunnersi punt (nimelt Brian Townsend ja Cole South) jagasid üksteisega Isildur1-ga mängitud käte ajalugu, et osata teda paremini lugeda. Ent Full Tilti reeglite kohaselt on niisugune asi keelatud.

Ilmselt algatas Full Tilt nende suhtes juurdluse, sest Brian Townsendi (pildil) Red Pro staatus peatati üheks kuuks. Ta põhjendas oma teguviisi blogis, öeldes, et nende vahel polnud mingit kokkulepet ning et tema oli ainuke, kes Isildur1'i mängust 30.000 käe omandamisega reeglitest üle astus.

Kuigi Townsend tunnistas end süüdi, on PokerNewsi asutaja Tony G arvates tema maine ikkagi rikutud. Oma blogis kirjutas ta, et Full Tilti Red Pro staatus nõuab tõsisemat suhtumist ning et tema arvates peaks pühendama sellele rohkem tähelepanu.

Cole South'i väitel arutleti kolmekesi küll käte üle, kuid käte andmebaasi saatmist omavahel ega ka kellelegi teisele kordagi ei toimunud. Nagu Townsend, nii väidab ka tema, et kumbki neist teineteise kontol ei mänginud. Täpsemalt selgitab olukorda Full Tilti uurimine.

Tony G meelest on South täiesti süütu, Townsend kohal hõljuvad kahtlusepilved ning Hastingsil tuleb anda loost oma versioon. "Loo halvem pool on see, et Isildur1 ei aita enam miski. Red Pro karistamine ei vähenda tema kaotusi pokkeris ega muuda fakti, et ta oli väga ebasoodsas olukorras. Ma usun, et tal õnnestub tagasi tulla, sest ta on noor ja väga andekas. See peab olema talle väga suureks õppetunniks."

Loe kogu Tony G blogi TonyGPoker.com'is.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories