Henri Käsper EPT-l rahades!

Henri Käsper

Nimekas Eesti pokkerimängija Henri Käsper (pildil) osales sellel nädalal PokerStars.com Praha EPT-l ning jõudis põhiturniiril rahadesse. 79. koha eest pudenes 8000 eurot ehk umbes 125000 krooni.

584 osalejaga turniiril sisseostuga 5000 eurot, oli tegemist küll ühe viimase rahakohaga (rahadesse tuli 80 mängijat), kuid taaskord harukordselt tubli saavutusega - sellel aastal on Henri osalenud kolmel EPT-l ning jõudnud neist kahel korral rahadesse. EPT Praha põhiturniiril osales väga nimekas seltskond nagu näiteks Huck Seed, Dario Minieri, Marcel Luske, Aleksandr Kravtšenko, Bertrand 'ElkY' Grospellier, Luca Pagano, Theo Jorgensen, Ilari Sahamies jpt. Mäng pole küll veel läbi - pärast kolmandat päeva jätkab 24 parimat.

Täpsemat ülevaadet Henri mängu ning tegemiste kohta leiab Õhtulehe pokkeriblogist ning PokerNewsi vastava teema kommentaaridest.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories