Imre Leibold jõudis Varssavi Unibeti Openil finaallauda!

Imre Leibold

401 osalejaga Varssavi Unibet Openil täitus eestlaste eesmärk ning ühel meie mängijal õnnestus jõuda finaallauda. Taas on selleks hinnatud turniiriproff Imre Leibold! (pildil)!

Päeva edenedes oma stäkki stabiilselt suurendanud Imre on jõudnud harukordse saavutuseni, sest finaallauas mängis ta teatavasti ka eelmisel Unibet Openil septembris Prahas, saavutades seal kaheksanda koha. Täna alustab Imre mängu viienda stäkiga ning tema eesmärgid on kindlasti palju kõrgeimad. Imrega tegime intervjuu enne eilse mängupäeva algust:

Teised eestlased rahadesse kahjuks jõuda ei suutnud. Andres Aldoja stäkk oli niivõrd väike, et tulnuks loota suisa imele, kuid seda ei juhtunud. Varssavis oma suurturniiride debüüdi teinud ning kokkuvõttes igati tublit mängu näidanud Evely Ventsli pidas küll mõnda aega vastu, kuid pidi lõpuks siiski mängust langema, kui tema emand ja kuningas ei suutnud preflop all-in'is lüüa vastase pocket neljasid. Mida arvasid meie mängijad enne mängupäeva algust ning kas Unibet Openi esikaunitar ikkagi oleks nõus abielluma pokkerimängijaga?

Hiljem oli Evely lahkelt nõus aitama PokerNewsi reporteritöö tegemisel ning tutvustas nii hotelli kui Maria Poker'it:

Finaallaud algab täna kell 15.00 ning seda saab jälgida lives aadressil www.unibetopen.com/livestreami ng/ . Kõik finalistid on erinevatest riikidest ning stäkid on järgmised:
1. Regis Burlot (Prantsusmaa) — 875,000
2. Tom Rademaker (Holland) — 749,000
3. Jimmy Jonsson (Rootsi) — 522,000
4. Francois Jardinet (Belgia) — 440,000
5. Imre Leibold (Eesti) — 438,000
6. Filipe Martins (Portugal) — 371,000
7. Wojcech Frankowski (Poola) — 256,000
8. Joachim Buch (Norra) — 252,000
9. Viktoria Szilasi (Ungari) — 120,000

Ühtlasi kutsuvad PokerNews Eesti ja Unibeti pokkerituba kõiki eestlasi, kes finaallauda jälgivad, ka osalema vaid meie mängijatele mõeldud Unibet Open Varssavi finaallaua freerollil. See turniiri algab kell 17.00 ning on leitav Unibeti lobbyst läbi Tournaments > Special > Varssavi UO Eesti €100 freeroll (turniiri ID 3223453). Turniiri salasõna avaldame finaallauda jälgivatele eestlastele PokerNewsi live-ülekande teemas kohe kui finaal algab.

Pöidlad pihku! Imre on juba taganud 11 386-eurose auhinaraha ning võimalik on võita kuni 161 271!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories