Kas Party ja Bwin kavatsevad ühineda?

bwin ja party

Möödunud nädalavahetusel kirjutas Sunday Times, et PartyGaming ja Austria kihlveokontor Bwin peavad läbirääkimisi ühinemise üle. See uudis põhjustas mõlema ettevõtte aktsiate tõusu – jutud kahemiljardilise mänguhiiu võimalikust tekkest kergitasid PartyGamingu aktsiaid 2,3-protsendilise ja Bwini aktsiaid 4,1 protsendilise kasvuga.

Arvestades, et Bwin on üks maailma juhtivaid kihlveokontoreid ja PartyGaming suuruselt neljas pokkerisait, näib liitumine lausa investorite paradiisina. Ometi tekib mõningaid küsimusi, nagu näiteks seegi, kas on tegemist tõepoolest suure tehinguga, sest saidid arutlevad sageli võimalike ühinemiste üle. Või kui UIGEA tühistatakse, kas ühinemine pigem takistaks või aitaks kaasa PartyGamingu USAsse kolimisele?

Hetkel käib niikuinii äge võitlus ellujäämise nimel ning igaüks annab endast parima, et oma turuosa suurendada. Äsja omandas PartyGaming World Poker Touri. Bwiniga ühinemine muudaks nad pea võitmatuks konkurendiks.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories