888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kas Party ja Bwin kavatsevad ühineda?

bwin ja party

Möödunud nädalavahetusel kirjutas Sunday Times, et PartyGaming ja Austria kihlveokontor Bwin peavad läbirääkimisi ühinemise üle. See uudis põhjustas mõlema ettevõtte aktsiate tõusu – jutud kahemiljardilise mänguhiiu võimalikust tekkest kergitasid PartyGamingu aktsiaid 2,3-protsendilise ja Bwini aktsiaid 4,1 protsendilise kasvuga.

Arvestades, et Bwin on üks maailma juhtivaid kihlveokontoreid ja PartyGaming suuruselt neljas pokkerisait, näib liitumine lausa investorite paradiisina. Ometi tekib mõningaid küsimusi, nagu näiteks seegi, kas on tegemist tõepoolest suure tehinguga, sest saidid arutlevad sageli võimalike ühinemiste üle. Või kui UIGEA tühistatakse, kas ühinemine pigem takistaks või aitaks kaasa PartyGamingu USAsse kolimisele?

Hetkel käib niikuinii äge võitlus ellujäämise nimel ning igaüks annab endast parima, et oma turuosa suurendada. Äsja omandas PartyGaming World Poker Touri. Bwiniga ühinemine muudaks nad pea võitmatuks konkurendiks.

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?