Patrik Antonius videointervjuus: kuidas võita rekordpanka?

antonius

Rootsi netimängur Isildur1, kes lõi laineid nii Full Tilti high-stakes laudades kui ka meedias, lõi lahinguid ka Soome high-stakes mängija Patrik Antoniusega. Nüüd ongi teil võimalus teada saada, mida Patrik sellest kõigest arvab.

Toome teieni kaks videot Phil Gordoni ja Patrik Antoniusega, kus Gordon, Full Tilt Akadeemia “rektor”, räägib Antoniusega Isildur1-st ning sellest, milliseid tingimusi nii kõrged mängud tegelikult eeldavad.

Patrik Antonius videointervjuus: kuidas võita rekordpanka? 101

Tegemist on kaheosalise intervjuuga, mis kestis üle 48 minuti. Esimeses osas räägivad Phil Gordon ja Patrik Antonius rootslase mängu mõjutanud erinevatest teguritest, sh ka eelisest, mida annab anonüümsus.

Teises pooles annab Patrik Antonius 30-minutilise käeanalüüsi, kirjeldades täpselt, mida ta ühes või teises situatsioonis täpselt mõtles. See on tavamängijate jaoks kahtlemata väga huvitav informatsioon ning ühtlasi ka hea võimalus jälgida, mis toimub ühe maailma parima high-stakes mängija peas.

Liitu Full Tilt pokkeritoaga läbi PokerNewsi ning saad 100% kuni $600 esimese deposiidi boonust!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories