Sõnasõda pokkeriturniiril päädis kaklusega põrandal

APPT

Kuigi APPT Grand Final oli pokkeritunriir, mitte poksimatš, ei jõudnud see mitte igale mehele kohale. Sydney Darling Harbour Star City pokkeritoas leidis APPT high-roller turniiri ajal aset korralik kaklus. Õnneks oli meie reporterite meeskond kohal, et anda edasi kogu informatsioon sellest, mis toimus nii laudades kui ka – nagu selgus - põrandal.

PokerNewsi live reportaaži blogist: Tundmatu mees lähenes [Mark] Erickseni lauale ning hakkas tüli norima, öeldes Ericksenile: "Stay the f*** out of my business." Tekkis väike sõnavahetus, mille käigus tundmatu virutas Ericsenile vastu vahtimist. Seejärel kõndis ta lauast minema ja tundus, et olukord oli lahenenud. Ent siis tõusis Ericksen tõusis püsti ja nimetas meest "f***ing rotiks". Nüüd alles läks põrgu lahti. Pärast mitmeid rusikahoope jätkus kaklus põrandal. Iga löödud hoobi juurde lõugas tundmatu mees: "Rott! Rott! Rott!"

Lynn Gilmartin koos Andrew Scottiga rääkisid kaklusest pealesunnitud pausi. Vaata videot allpool.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories