Tüüpküsimused PokerNews.com mailboksist

mailbox

PokerNews.com'i lugejad üle maailma saadavad meie toimetusse e-kirju erinevate küsimustega. Paneme siis kirjad mõned tüüpilisemad ning vastused, mida me neile anname. Mõned küsimused võivad huvi pakkuda teistelegi.

Kes on maailma parim turniirimängija?

Pokkeriturniirid on alati väga ettearvamatud – nii võib hea mängija ühel aastal teenida miljoneid ning järgmisel jõuda vaid väikeste cashideni. Kasvõi näiteks John Phan, kes sai 2008. aastal nii Bluffi kui Cardplayeri aasta mängijaks, teenides peaaegu $2 miljonit ning kel sel aastal on ette näidata napilt $50.000. Ometi ei saa öelda, et ta pole tugev mängija. Pokkeris ei saa kunagi anda hinnanguid mängija taseme ja karjääri edukuse kohta vaid ühe aasta põhjal.

Sel aastal on üsnagi hästi esinenud mõned vähemtuntud mängijad. Näiteks on Jason Mercier löönud laineid igal turniiril, millest ta osa on võtnud ning pööranud palju tähelepanu PokerStars EPT-le. Cornel Andrew Cimpan on mänginud sama muljetavaldavalt World Poker Touril ja David Steicke on kogunud aukartust äratavaid summasid Austraalia ja Vaikse ookeani tunriiridel. Et otsustada, kes on parim turniirimängija maailmas, tuleb heita pilk teenistustele pikemate perioodide jooksul.

Aastate lõikes on teistest tunduvalt rohkem teeninud kolm mängijat. Daniel Negreanu, HendonMob.com'i põhjal kõigi aegade esimene $12,4 miljonilise teenistustega, teine Phil Ivey $12,2 miljoniga, ja kolmas Phil Hellmuth, kes on teeninud $11 miljonit. Kõik kolm mängijat on stabiilselt aastast aastasse tipus püsinud. Kes on parim? Minu arvates Phil Ivey.

Mida UIGEA edasilükkamine tegelikult tähendab?

Võib kindlalt öelda, et iga pisimgi võit internetipokkeri asjas on suur võit suures skeemis ja kuuekuuline viivitus UIGEA täielikus kehtestamises on kahtlemata võit. Õnneks rahuldas Timothy Geithner Pokkerimängijade Liidu taotluse lükata 1. detsembriks määratud “viimsepäeva” poole aasta võrra edasi. Viimase nädala Kongressi istungid on selge märk, et USA valitsus hakkab internetihasartmängu legaliseerimist ja reguleerimist tõsiselt võtma. Itaalia ja Prantsusmaa on head näited sellest, kui hästi sellised regulatsioonid end majanduslikult ära tasuvad.

Kas kuus kuud on piisav aeg legaliseerimise läbi viimiseks? Eks aeg näitab, aga minu arvates on see alles algus ning varsti võime näha tugevat survet internetipokkeri seadustamiseks.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories