Unibet Open ei alanud eestlastele hästi

unibet open

Eile Varssavis alanud Unibet Open ei alanud eestlastele edukalt, sest kõik meie esindajad - Marek Kolk, Marko Kolk ja Meelis Kuldkepp - said üsna kiiresti (umbes nelja tunniga) "õhtule". Kõige kauem pidas vastu Meelis Kuldkepp - oma viimases jaotuses sai tal küll pärast riverit ässaga masti, kuid kahjuks tõi seesama river vastasele maja.

Eestlastest nimekaim Marek Kolk kurtis olematut kaardijooksu ning kehva enesetunnet. Samuti häiris paljusid mängijaid see, et turniiriala kõrval (osaliselt küll kardinaga eraldatult) võis vabalt suitsetada.

Aga eestlaste mäng Unibet Openil ei ole kaugeltki läbi, sest täna alustavad mängu sel aastal väga head turniiripokkerit näidanud Imre Leibold, seltskonnakaunitar Evely Ventsli, meediahai Toomas Vara ning Andres Aldoja. Live-ülekannet turniirist saab jälgida Unibet Openi kodulehel ning eestlaste tegemistest lugeda PokerNewsi foorumist.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories