7-Card Studi Eesti meistriks tuli Arvi Meeksa

arvi meeksa

Pokkeri Eesti meistrivõistluste teist turniiri kogunes mängima 39 osalejat ning võidu võttis kogenud Arvi Meeksa. Heads-up duellis õnnestus tal üle mängida Jüri Lakspere ning kolmandaks jäeti selle turniiri suurimaks favoriidiks peetud Kaur Mägi, kellega tegime enne turniiri algust ka intervjuu.

Kuna turniiri sisseost oli vaid 1000 krooni, ei olnud ka rahalised auhinnad kuigi suured - võitja teenis 11567 krooni ning viimasena rahadesse tulnud Rain Mölderkivi aka "Privador" 2244 krooni.

VIII Eesti Meistrivõistlused pokkeris (EEK 1000 limit 7-Card Stud)
Lõppjärjestus ja auhinnarahad:
1. Arvi Meeksa - 11,576
2. Jüri Lakspere - 7,831
3. Kaur Mägi - 5,618
4. Leho Raud - 4,052
5. Urmas Randma - 2,724
6. Rain Mölderkivi - 2,244

Mõningast sündmuste käigu saate vaadata live-ülekande leheküljelt. Nägemaks iga mängija žetoonide koguse dünaamikat, valige sobiv mängija sellelt leheküljelt tema nimele klikates. Eesti meistrivõistlused jätkuvad täna ülipõneva heads-up turniiriga, mida kajastab põhjalikult ka PokerNews.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories