Ameerikas võideti rekordiline Bad Beat Jackpot

Atlantic City

Ei juhtu just sageli, et mängija saab suure kaotuse, kuid lahkub kokkuvõttes siiski võitjana. Küll juhtus nii Steve Gedney'l, kes kaotas oma nelikuga pärast riverit teise mängija suurema neliku vastu.

Juhtum leidis aset Caesars Atlantic City kasiinos, kui neljade nelikut omanud Gedney vastane sai riveril ässade neliku ning võitis poti. Aga kaotajale jäi veelgi suurem noos - rekordilise bad beat jacpot'i näol pudenes $553,958, ehk umbes kuus miljonit krooni.

Progressiivne Bad Beat Jackpot makstakse Caesars Atlantic City kasiinos välja juhul kui nelik või sellest kõrgem kombinatsioon jaotuse kaotab. See jagatakse järgnevalt: jaotuse kaotaja saab 50%, võitja 25% ning ülejäänud 25% jagatakse teiste lauas istunud mängijate vahel.

Bad Beat Jackpot väljamaksed:
Kaotev käsi: Steve Gedney - $276,979.
Võitev käsi: Chris Dobrzanski - $138,489
Ülejäänud mängijad: igaüks sai $19,784.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories