Homme toimub Starsis jaanuari viimane $2K cash-freeroll

Pokerstars

Kõikidel läbi meie linkide PokerStarsiga liitunud mängijatel on homme viimane võimalus detsembris teenitud punktidest $2000 cash-freerollil kasu lõigata. Veebruaris tulevad mängu juba jaanuaris teenitud punktid.

Kui oled teinud vähemalt miinimumdeposiidi, anti Sulle pilet iga detsembris teenitud 150 VPP eest. Seda "150 punkti piletit" sai kasutada jaanuarikuu vabalt valitud $2000 PokerNews cash-freerollile registreerumiseks. Mida rohkem punkte teenisid, seda rohkem pileteid Sulle väljastati (maksimaalselt neli).

Homme toimub Starsis jaanuari viimane K cash-freeroll 101

Jaanuari viimane turniir algab homme, 30. jaanuaril kell 20:30 Eesti aja järgi ning on leitav PokerStars lobbyst läbi "Tourney" > "Private" nime "PokerNews $2.000 Cash Freeroll" alt.

Kõikide freerollide ajakava on üleval meie freerollide lehel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories