Lõppes PokerStars.net Caribbean Adventure

Harrison Gimbel

Üks oodatumaid talviseid pokkeriturniire maailmas - PokerStars.net Caribbean Adventure – on läbi. Osales 1.529 mängijat ning kui jagatud oli viimane riveri kaart, seisid kõik mängumärgid Harrison "gibler321" Gimbeli (pildil), 2010 PCA võitja ees.

Esmaspäeval võis kaheksat edukamat osalejat näha turniiri finaallauas, mis kestis 180 kätt. Võtame finaallaua kulu lühidalt kokku:

Mängitud oli vaevalt kuus kätt, kui Harrison Gimbel ja Ryan D'Angelo võitlesid juba kümnemiljonilise poti pärast. Veel kaheksa kätt ning esimene langeja oli selgunud – selleks osutus Tom Koral, kelle taskuemandad ei pidanud vastu Ty Reimani ässapaarile.

Teisena kukkus välja Zachary Goldberg, kes lootis kümnepaariga oma lühikest stacki duubeldada, ent paraku tahtis saatus teisiti – turnis langenud äss andis norrakas Aage Ravnile ässapaari ning Goldbergil tuli lahkuda. Ent Ravngi ei püsinud mängus enam kaua – käes {A-Clubs}{Q-Clubs}, läks ta all-in Gimbeli {J-Clubs}{J-Diamonds} ja Benjamini Zamani {8-Spades}{8-Hearts} vastu. Lauale tulid kaardid {5-Clubs}{8-Spades}{7-Diamonds}{2-Spades}{6-Diamonds} ning Ravn elimineerus kuuendal kohal.

Viiekesi mängiti mõnda aega, kuni 95. käel läks Ryan D'Angelo taskusoldatitega riskile – kas kõik või mitte midagi. Leppima pidi ta aga viimasega, sest riveris {K-Diamonds} õnnestus Reimanil saada kuningate paar.

Veidi hiljem selgus neljanda koha omanik - Benjamin Zamani, kelle {A-Hearts}{10-Diamonds} Gimbeli {8-Clubs}{8-Hearts}-le alla jäi, seda enam, et viimane kolmiku tabas.

Kolmanda koha saavutas Barry Shulman. Tema läks kaartidega {Q-Clubs}{10-Spades} all-in enne floppi, mille Gimbel {A-Hearts}{9-Diamonds} callis. Kumbki mängija ühtki kombinatsiooni ei tabanud, ent Gimbeli kõrge kaart otsustas Shulmani väljalangemise.

Reimani ja Gimbeli heads up leidis lahenduse 45-käelise duelli käigus. Pärast preflopi võidutõstmisi otsustas Reiman kogu stacki mängu panna, käes {8-Diamonds}{8-Clubs}. Gimbel callis {10-Hearts}{10-Clubs}-ga. Lauakaardid {10-Diamonds}{6-Diamonds}{2-Hearts}{8-Hearts}{J-Spades} andsid mõlemile kolmiku, millest nõrgem kuulus Reimanile, seega oli ka tšempion selgunud.

Koht/Nimi/Võidusumma
1.koht Harrison Gimbel $2.200.000
2.koht Ty Reiman $1.750.000
3.koht Barry Shulman $1.350.000
4.koht Benjamin Zamani $1.000.000
5.koht Ryan D'Angelo $700.000
6.koht Aage Ravn $450.000
7.koht Zachary Goldberg $300.000
8.koht Tom Koral $201.300

Seekord osales PCA põhiturniiril ka neli eestlast: Martin Müürsepp, Henri Käsper, Ermo Kosk ja Janar Kiivramees.

Ermol ja Müürsepal kahjuks teisele päevale pääseda ei õnnestunud, ent Janar Kiivramees alustas teist päeva 37.800 ja Henri Käsper koguni 121.400 žetooniga. Kolmandale päevale ja rahadesse ei jõudnud paraku kumbki.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories