Microgamingu võrgustikus enam infot koguda ei saa

microgaming

Microgaming Network teatas hiljuti, et on lõpuks "üles ärganud" ja lõplikult elimineerinud võimaluse "datamining'uks", millega mitmed mängijad varem tegelesid.

"Datamining" ehk andmebaasi kogumine kujutab endast teiste mängijate kohta trackerisse info kogumist (seejuures ise mängimata) ning seda kasutatakse vastaste nõrkuste ja mänguharjumuste teadasaamiseks. Ettevõtet seestpoolt tundvate allikate sõnul võttis firma vajalikud meetmed tarvitusele, et takistada mängijate ligipääsu käte ajalugudele, mis varem olid kättesaadavad.

Microgamingu pokkerioperatsioonide juht Andrew Clucas ütles, et nõnda tahetakse aja jooksul taolise info kasutamisele lõplikult piir panna. "Otsus lõpetada teiste mängijate andmebaaside kasutamine meie pokkerivõrgustikus on osa Microgamingu võrgustiku strateegiast, mille eesmärk on toetada, kaasata ja säilitada hobimängijaid,” ütles Clucas. "See näitab meie pühendumust turvalisuse ja ausa mängukeskkonna tagamisel. Tahaksin täpsustada, et Microgaming ei kavatse hakata võitvaid mängijaid eemale peletama. Pokkeritööstuses on astutud samme võitjate karistamiseks, kuid meie arvates on see vale lähenemine. Pokkeris peavad alati olema nii võitjaid kui kaotajaid. Mida meie püüame saavutada, on kõikide mängijate jaoks rohkem mänguruumi.”

Kuigi Microgaming muudab oma reikide poliitikat ja elimineerib informatsiooni kättesaadavuse, paneb siiski mõtlema, kas see on ikkagi piisav võrgustiku kunagise tähtsuse taastamiseks.

Toimetuse märkus: Microgamingu tuntuimad pokkeritoad eestlaste jaoks on Unibetil ja Triobetil. Tule ning mängi!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories