888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Microgamingu võrgustikus enam infot koguda ei saa

microgaming

Microgaming Network teatas hiljuti, et on lõpuks "üles ärganud" ja lõplikult elimineerinud võimaluse "datamining'uks", millega mitmed mängijad varem tegelesid.

"Datamining" ehk andmebaasi kogumine kujutab endast teiste mängijate kohta trackerisse info kogumist (seejuures ise mängimata) ning seda kasutatakse vastaste nõrkuste ja mänguharjumuste teadasaamiseks. Ettevõtet seestpoolt tundvate allikate sõnul võttis firma vajalikud meetmed tarvitusele, et takistada mängijate ligipääsu käte ajalugudele, mis varem olid kättesaadavad.

Microgamingu pokkerioperatsioonide juht Andrew Clucas ütles, et nõnda tahetakse aja jooksul taolise info kasutamisele lõplikult piir panna. "Otsus lõpetada teiste mängijate andmebaaside kasutamine meie pokkerivõrgustikus on osa Microgamingu võrgustiku strateegiast, mille eesmärk on toetada, kaasata ja säilitada hobimängijaid,” ütles Clucas. "See näitab meie pühendumust turvalisuse ja ausa mängukeskkonna tagamisel. Tahaksin täpsustada, et Microgaming ei kavatse hakata võitvaid mängijaid eemale peletama. Pokkeritööstuses on astutud samme võitjate karistamiseks, kuid meie arvates on see vale lähenemine. Pokkeris peavad alati olema nii võitjaid kui kaotajaid. Mida meie püüame saavutada, on kõikide mängijate jaoks rohkem mänguruumi.”

Kuigi Microgaming muudab oma reikide poliitikat ja elimineerib informatsiooni kättesaadavuse, paneb siiski mõtlema, kas see on ikkagi piisav võrgustiku kunagise tähtsuse taastamiseks.

Toimetuse märkus: Microgamingu tuntuimad pokkeritoad eestlaste jaoks on Unibetil ja Triobetil. Tule ning mängi!

Mida Sa arvad?