Selgusid 2009. aasta parimad internetipokkeri mängijad

aasta online player

Kuigi aasta live turniirimängija tiitli võitjale pööratakse tavaliselt rohkem tähelepanu, võiks aasta online mängija tiitlit vaat et tõsisemaltki võtta, sest mängitud turniiride hulk on kahtlemata märksa muljetavaldavam.

Bluff andis tiitli Jeremy "daisyxoxo" Fitzpatrickule. Tasub mainida, et tegemist on eelmise Online Player of the Year David "The Maven" Chicotsky õpilasega, kes lõi teisele kohale jäänud "anfo500" 50.000 punktiga. Fitzpatricku edukas aasta rohkem kui 500 finaallauaga tõi talle sisse üle miljoni dollari turniiriteenistustes. Võime ainult ette kujutada, millist tööd Chicotsky oma õpilasega tegi.

CardPlayer'i
aasta mängija aunimetuse pälvis tuntud netimängija Steve "gboro780" Gross, kes teenis online turniiridelt kokku 1,3 miljonit dollarit ning tegi ära niisugustele meestele nagu Dave Sands, Chris Moorman ja Shaun Deeb. Gross lõpetas aasta 10.188 punktiga, mida oli 600 enam kui teise koha omanikul.

Kui Sa pole veel internetipokkeriga tutvust teinud, tee seda nüüd! Kes teab, võibolla viib see samm Sindki aasta mängija tiitlini?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories