Euroopa aasta mängijaks valiti Vitali Lunkin

Vitali Lunkin

Möödunud nädalal anti Pariisis välja 2009. aasta Euroopa Pokkeriauhinnad. Aasta Mängijaks nimetati venelane Vitali Lunkin (pildil), kes teenis eelmisel aastal turniirivõitudega tervelt $2.743.411, tuli 2009 WSOP-l rahadesse kuus korda ning võitis oma kollektsiooni veel ühe WSOP käevõru.

Auhindadega, mis jagatakse igal aastal välja Pariisi Aviation Club'is, tunnustatakse mängijaid mitmes kategoorias. Sel aastal sai Patrik Antonius Aasta Internetimängija tiitli, Antoine Saout nimetati Aasta Uustulnukaks, kuna Jeffrey Lisandro ja Sandra Naujoks võtsid vastu auhinnad vastavalt Aasta Väljapaistva Turniirisaavutuse ja Euroopa Parima Naismängija kategooriates.

Tulemused:

AASTA MÄNGIJA
Vitali Lunkin (Venemaa)
EUROOPA PARIM NAISMÄNGIJA
Sandra Naujoks (Saksamaa)
AASTA UUSTULNUK
Antoine Saout (Prantsusmaa)
VÄLJAPAISTEV TURNIIRISAAVUTUS
Jeff Lisandro (Itaalia/Austraalia)
AASTA INTERNETIMÄNGIJA
Patrick Antonius (Soome)
AASTA POKKERITÖÖTAJA
Edgar Stuchly (Austria)
ROB GARDNERI AUHIND UUENDUSTE EEST
Eddie Hearn ja Matchroom Sport Team (Inglismaa)
ELUTÖÖ PREEMIA
Bruno Fitoussi (Prantsusmaa)

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories