Olympic-Online lisab avaturniiri auhinnafondile $10000

olympic

Eile tegevust alustanud Olympic-Online.com tähistab pokkeritoa käivitumist võimsa avaturniiriga pühapäeval, 28. veebruaril, lisades auhinnafondi omalt poolt 10 000 dollarit ning garanteerib freerollidel ja satelliitidel avaturniirile kokku 128 piletit.

Olympic-Online Opening nime kandva atraktiivse $10 000 added avaturniiri osalustasu on $50+5 ning see on avatud kõigile Olympic-Online.com pokkeritoa kasutajatele. Turniirile toimub iga päev erinevaid garanteeritud auhindadega satelliite, läbi mille saab võistlusele kvalifitseeruda nii tasuta kui vaid mõne dollari eest.

Olympic-Online Opening turniirile toimuvad igal õhtul alates homsest, 12. veebruarist kuni 27. veebruarini allolevas tabelis toodud satelliitturniirid:

Olympic-Online lisab avaturniiri auhinnafondile 000 101

Kõik ülaltoodud kellaajad on esitatud Eesti aja järgi (GMT+2) ning freerollid ja satelliidid on juba nähtavad Olympic-Online.com pokkeritoa lobby’s OOO $10K Added Freeroll ja OOO $10K Added Satellite nimede all. 28. veebruari avaturniiril on alg-stack 3000 ning tasemed 15-minutilised.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories