Kaheksa-aastane India poiss võitis $500 000?

Kaheksa-aastane võitis pool miljonit

Kui juhtunu on tõsi ja mitte nii ülepingutatud kui kõlab, siis võiks see anda uue definitsiooni väljendile „Interneti noor püss”. Nimelt võitis kaheksa-aastane India poiss Aashish Nanak online pokkerit mängides pool miljonit dollarit.

Aashish näitas arvutite vastu üles juba kolmeaastaselt, kui kohalikus hotellis koristajana töötav ema lapse töötamise ajaks internetti jättis. Nelja-aastasena hakkas ta üles ehitama oma veebisaite. Ka hotellitöötajate sõnul on väike noormees erakordselt tark ja on enda loodud arvutiprogrammidega aidanud vanematel üürigi maksta. Huvi internetipokkeri vastu tekkis tal kuueselt. Oma roll võis siin olla ka Aashish'i onul, kes lõi Aashish’ile pokkerikonto, kus andekas laps mängu alustas. Kui varem õnnestus noorsandil saavutada vaid mõned väiksemad võidud, siis nüüd on perekond New Delhi kohtus ning üritab kopsakat võiduraha saidilt kätte saada, sest tundmatu sait keeldub Aashish'i noore ea tõttu võite välja maksmast. Ent raha kättesaamise korral muutub poisi ja tema 12-liikmelise perekonna elu kardinaalselt - $500 000 võimaldab perel senine hurtsik kvaliteetsema eluaseme vastu välja vahetada.

Täpsemalt kirjutab kõigest OnlinePoker.net.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories