"Kõik mängus!" vol.2 - edasi Kairit Leibold ja Laur Sibold

kõikmängus

Eile õhtul jätkus TV3-s Unibeti sponsoreeritud pokkerishow "Kõik mängus!", kus peeti teine alagrupiturniir. Telesaadet juhtisid traditsiooniliselt Alari Kivisaar ja Marek Kolk.

Pokkeriproffe esindasid 2008. aasta Unibet Open Madriidi finalist Kairit Leibold ning eelmisel aastal PokerNews Cup Alpine'l teise koha saanud Runnar Lindepuu. Nende vastas olid oma oskusi proovile panemas priimabaleriin Kaie Kõrb, populaarne näitleja Tiit Sukk, ansambli Traffic solist Silver Laas ning pokkerientusiast Laur Sibold.

Esimesena langenud Tiit Sukk pidi kogema tõelist ebaõnne, kui pärast floppi A-9-8 sai ta nupud sisse kaheksate pocketiga Laur Siboldi ässa ja üheksa vastu, kuid riveril tabas Laur ühte oma vähestest outidest - ässa.

Kõik edasised väljalangemised põhinesid shortstackide kaotustel matemaatiliselt nõrgemate kätega. Esmalt sattusid Silver Laasi pocket seitsmed vastamisi Runnari pocket kuningatega. Kaie Kõrb pidi minema sunduslikult all-in 6-2ga Laur Siboldi K-7 vastu ning hiljem Runnar Lindepuu kümne ja üheksaga sama mehe ässa ja viie vastu. Kõikidel kordadel jäi preflop soosik peale ning finalistid olid selgunud - kolm vastast välja löönud Laur Sibold ning tegelikult mängu kontrollinud Kairit Leibold. Nende kahega kohtume juba poolfinaalis.

"Kõik mängus!" teise saate tulemused:
1. Kairit Leibold - kvalifitseerus poolfinaali
1. Laur Sibold - kvalifitseerus poolfinaali

3. Runnar Lindepuu
4. Kaie Kõrb
5. Silver Laas
6. Tiit Sukk

Toimetuse märkus: mäng jätkub TV3-s järgmisel nädalal kell 23.00. Aga Sinul soovitame seniks mängida Unibeti pokkeritoas ning sellega liituda läbi meie portaali linkide. Vaid nii saad lisaks €1000 deposiitboonuse. Kiirusta!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories