Mais toimub turniirikorraldajate workshop "Bachelor of Poker"

workshop

Thomas Lamatsch on üks Euroopa juhtivaid ja tuntumaid pokkeriturniiri direktoreid. Tema vastutusel on mõned EPT ja WPT, Poker Grand Prix ja teised Euroopas peetavad turniirid. Hetkel on ta live turniiride diilereid ja direktoreid koolitava ettevõtte European Poker Consultingu omanik.

Pokkeritööstuses on Lamatsch töötanud üle 15 aasta. Ta alustas diilerina ja liikus karjääriredelil üles, kuni sai Euroopa suurima pokkeritoa mänedžeriks. Lamatschi teadmistepagas on lai ning esmakordselt tahab ta oma kogemusi jagada teiste turniiridirektorite ja esindajatega Austrias Hinterglemmis Alpine Palace hotellis toimuval workshopil.

Kolmepäevane workshop toimub 21. maist 23. maini ja selle eesmärgiks on tutvustada turniiridirektoritele ja -mänedžeridele kõiki korraldamisega seotud asjaolusid. Räägitakse reeglitest, struktuurist, kommentaariumist ja muust. Koolitust “Bachelor of Poker” sponsoreerib PokerNews ning see on avatud kõigile, kes tahavad õppida pokkeri live turniiride korraldamist.

Täpsemat informatsiooni workshopi kohta saad EuropeanPokerConsulting.com'is t või meili teel Thomas Lamatschilt bachelorofpoker@chello.at.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories