Olympic-Online avab mängukeskkonna Flash-versiooni

olympic flash

Eesti esimene netikasiino ja pokkerituba Olympic-Online.com avab täna oma mängukeskkonna Flash-versiooni, mis võimaldab kõiki mänge mängida veebilehitsejapõhiselt tarkvara alla laadimata.

Olympic-Online’i juhi Indrek Peenmaa sõnul saavad külastajad tänu Olympic-Online.com Flash-versioonile oma lemmikmänge mängida nüüd kõikjalt, kus on internetiühendus. “Veebilehitsejapõhine versioon teeb meie netikasiino- ja pokkerimängud lihtsasti kättesaadavaks ka näiteks MACi ja Linuxi kasutajatele,” selgitas Peenmaa.

Olympic-Online.com veebilehelt leitavas Flash-versioonis on olemas kõik allalaetava tarkvara funktsioonid, lisaks on veebilehitsejapõhises netikasiinos ka täiesti uusi põnevaid mänge, mida saab mängida ainult Flashis. Paljude pokkerihuviliste rõõmuks on Flash-keskkonnas võimalus muuta senisest veelgi mugavamalt mängulaudade suurust ja paigutust ekraanil vastavalt mängija äranägemisele.

Peenmaa kinnitusel arendab Olympic-Online.com oma mängukeskkonda regulaarselt, et muuta seda kasutajate jaoks järjest mugavamaks. “Mängijatelt saadud tagasiside põhjal ootavad juba lähiajal ees mitmed täiendused ka Olympic-Online.com allalaetavas versioonis,” märkis ta.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories