PokerNews.com toob 2010 WSOP koju kätte

2010 wsop

PokerNews.com andis teada, et 28. maist 17. juulini kestvast 2010 WSOP-st kavatsetakse teha põhjalik ülekanne. Põhiturniiri finaallaud toimub selgi korral novembris.

Lisaks WSOP-le edastatakse infot chipikontodest ja mängijatest, tehakse videointervjuusid ning fotosid kõikidelt olulisematelt turniiridelt maailmas, nende seas Aussie Millions, EPT, LAPT, NAPT, ja APPT. PokerNews lähetab oma toimetajad WSOP-le, et kohapealt tuua teieni aasta põnevaima ning kõige enam oodatud ja vaadatud turniiri eredaimad hetked. PokerNews on hoidnud oma lugejaid WSOP-l toimuvaga kursis alates 2007. aastast.

"World Series of Poker on üks pokkerikalendri säravaimatest üritustest ning me oleme uhked, et saame taas minna Vegasesse, et anda üksikasjalik ülevaade igast käevõrust. Kahtlemata kujuneb PokerNewsist oluline infoallikas chipiseisude, välkuudiste, fotode, videode ja palju muuga," ütles PokerNewsi peatoimetaja Matthew Parvis.

2010 WSOP ajakavas on 57 turniiri. Pärast nelja-aastast vaheaega naaseb turniirisarja tšempionide turniir, kus publikul on võimalik hääletada, millised mängijad turniirist osa saavad võtta. PokerNews toob teieni ka uudised kõikidest populaarseimatest pokkerimängijatest ja järgmisest suurest läbimurdetähest.

PokerNewsi ülekanded ei piirdu 2010 WSOP-ga. Meie Live Reporting Team läheb ka Londonisse, et saaksite infot ka igast võidetud 2010 WSOPE käevõrust.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories