PokerStars.net pakub poolemiljonist sponsorlepingut

pokerstars.net

PokerStars.net kutsub Põhjamaade ja Balti riikide mängijad osalema Monte Carlo PRO Expedition võistlusel, mille võitja teenib üle poole miljoni kroonise PokerStarsi sponsorlepingu ja 165 000-kroonise pääsme Euroopa pokkeriturnee Monte Carlo finaalvõistlusele.

Eksklusiivselt Balti riikide ja Põhjamaade mängijatele mõeldud Monte Carlo PRO Expedition tasuta freeroll-turniirid toimuvad PokerStarsis alates käesolevast nädalast kuni 18. aprillini igal õhtul algusega kell 21.10, seda ka PokerStars.net tasuta mängimise keskkonnas. Lisaks 6000-kroonisele auhinnafondile, pääsevad kolm paremat igalt freeroll-turniirilt nädala finaali, kus omakorda on igal pühapäeval neli Monte Carlo PRO Expedition auhinnapaketti garanteeritud.

Iga õnnelik auhinnavõitja saab täispaketi spetsiaalsele Monte Carlo PRO Expedition turniirile, mis sisaldab võistluse osalustasu, majutust kolmeks ööks (24.-26. aprill) Monte Carlos ning 1000 dollarit reisi- ja muude kulude katteks. Võistlus toimub 25. aprillil, kus kvalifitseerunutega liituvad pokkeriprofid William Thorsson, Johnny Lodden ja Peter Eastgate, et selgitada eksklusiivse üle poole miljoni krooni suuruse aastase PokerStarsi sponsorlepingu ning 165 000-kroonise Euroopa Pokkeriturnee (EPT) Monte Carlo etapi pääsme võitja. Tasuta pääsme EPT finaali saavad ka eriturniiri teine ja kolmas koht.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories