888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

POMMUUDIS: Eesti kaevatigi Euroopa kohtusse!

eesti

Eesti suurima nädalalehe Eesti Ekspress andmetel kaebas Euroopa hasartmänguliit EGBA (European Gaming and Betting Association) Eesti Vabariigi seoses äsja rakendunud hasartmänguseadusega Euroopa Liidu kohtusse.

Unibeti esindaja Toomas Tamre kinnitas: „Me jõudsime järeldusele, et hasartmänguseadus võib olla Euroopa Liidu seadustega vastuolus, aga samas on see mõnevõrra hall tsoon," lisas ta. Jutt on siin näiteks kaupade ja teenuste vabast liikumisest ning konkurentsi põhjendamatust piiramisest.

Tamre lisab et hetkel pole Unibet veel lõplikult otsustanud, kas hakata litsentsi taotlema või mitte. „Unibetil on Eesti turg üks väiksematest. Mitte, et meil oleks ükskõik, aga meile pole see elu ja surma küsimus," kommenteeris Tamre. Tema hinnagul paistavad Eesti hasartmänguseaduse tagant Armin Karu kõrvad. „Täna ta mõmiseb kindlasti. Aga kui kõik suured tegijad tuleksid Eestisse, siis ta küll kratsiks oma karva".

Rahandusministeeriumi teatel on uue hasartmänguseaduse peamine eesmärk korrastada Eesti hasartmänguturgu, parandada hasartmänguteenuste kvaliteeti ja selle kaudu hasartmängusektori üldist mainet ning usaldusväärsust nii Eesti kui ka rahvusvahelise avalikkuse silmis. Pokkerimängijad seevastu näevad seaduses enda ahistamist ning ei suuda mõista, miks on sportlik pokker kõrvutatud traditsiooniliste hasartmängudega.

Pühapäevases telesaates Aeg Luubis juhtis sellele juba tähelepanu pokkerihuviline Trigon Capital'i fondijuht Heiti Riisberg.

Kogu teksti leiate Eesti Ekspressi kodulehelt!

VEEL LUGUSID

Mida Sa arvad?