Profid: kõike internetis õppida ei saa

Professionaalide nõu

Öeldakse ju sageli, et noored internetimängijad võivad mängida tuhandeid käsi suhteliselt lühikese ajaga ning saavad seetõttu kogemusi vana aja proffidega võrreldes märgatavalt kiiremini. Ent veteranproff Hoyt Corkins ning noored mängijad Jason Mercier ja Jevgeni Timošenko kommenteerisid põlvkondade vahelisi erinevusi kaasaegses pokkeris ning jõudsid üksmeelselt järelduseni, et paljas kvantiteet ilma kvaliteedita ei aita üldse.

Kuigi Corkins imetleb paljusid noori mängijaid, ütleb ta, et ainult sadu tuhandeid käsi mängides ja tehnikat õppides heaks live mängijaks ei saa. "Ei saa alahinnata 32 aastat inimeste nägude vaatlemist ja võimaluse otsimist meelitada neid oma raha potti panema," ütleb Corkins ja lisab, et "(pokkeris) on inimlik element".

Jason Mercier nõustub vanameistriga ning sõnab, et paljud head online mängijad on ebaõnnestunud live pokkeris just sel lihtsal põhjusel, et nad ei ole suutnud omandada neid erilisi oskusi, mida on vaja lives. "Lives on nii palju neid asju, mida sa internetis mängides ei saa," ütles Mercier.

Lõpuks väitis Jevgeni Timošenko, et heaks mängijaks ei tee kedagi mitte käte arv, vaid hoopis see, mida nendest õpitakse. "Oluline on oma sessioonid uuesti üle vaadata. Kui sa seda ei tee, pole vahet, mängi või miljon kätt," ütleb ta.

Nii et autopiloodil käsi käe järel “tagumise” asemel tuleks pigem veeta palju aega enda mängu analüüsides; sel teel, ütleb Timošenko, saad internetis hankida väärtuslikku kogemust umbes neli korda kiiremini kui live mängudes.

Täpsemalt kirjutab kõigest Coinflip.com.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories