Relvastud rööv peatas Berliini EPT!

berliin

Viimasel ajal on meediasse jõudnud mitmeid pokkerirööve, kus ohvriteks on langenud peamiselt kodumängude seltskonnad. Et aga relvastatud röövimine leidis täna aset Berliini EPT-l, tundub esmapilgul lausa uskumatu!

Aga jutt vastab kahjuks tõele. Täna kell 14.30 kohaliku aja järgi ründas grupp relvastatud mehi Grand Hyatt hotelli Berliinis, kus turniir toimus. Neid huvitas vaid raha ning intsidendis ei saanud ükski inimene tõsiselt vigastada, kuigi puhkes korralik paanika. Hetkel on teada, et röövleid oli kuus ja neil olid kaasas matšeeted, automaadid ja käsikranaadid. Kui suur rahaline saak saadi, on momendil veel raske öelda, kuid kuulujuttude põhjal võib see ulatuda 800 tuhande euroni.

Turniiri peasponsor PokerStars väljastas ka ametliku pressiteate, kus oli kirjas: "Täna leidis Berliini EPT ajal aset kuue mehe relvastatud rööv. Keegi ei saanud tõsiselt viga. Me loodame jätkata turniiridega kell 16.00 kohaliku aja järgi. Politsei on alustanud juurdlust. Kui teil on videofilme või fotosid, mis võivad kergendada politsei tööd, siis palume teil kontakteerurda EPT läbiviijatega esimesel võimalusel."

Põhiturniir jätkus Berliinis kell 17.00 kohaliku aja järgi. Sellega üheaegselt toimunud naisteturniiril ja 1,000-eurosel osaturniiril anti osalejatele võimalus oma buyin tagasi saada ning shortstackid haarasid sellest pakkumisest mõistagi kohe kinni. Seetõttu olid korraldajad sunnitud ka mõlemad turniirid tühistama.

PokerNewsi reporter Gloria Balding andis kohe pärast pööraseid sündmusi kohapealt järgnevat teavet:

Eestlastest osales Berliini EPT-l PokerNews'i foorumikasutaja "Kaitz20", kes langes põhiturniiril konkurentsist teise päeva esimestel levelitel ning kahjuks auhinnaliste kohtadeni ei jõudnud.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories