Uudised: pokkeriäri viis mehe türmi, unelmate töö Austraalias

Unistuste töö Austraalias

Sakslane arreteeriti illegaalse pokkeriäri tõttu USAs

Michael Olaf Schuett sattus FBI uurimise alla väidetavalt 70 miljoni dollari ülekandmise eest online pokkeri teenistuste summana alates 1997. aastast. Juurdlus on paljastanud vähemalt 40 pangakontot, kuhu laekus ja kust kanti raha üle rohkem kui 23 000 inimesele.

Uurimiseni viis informatsioon pangaametnikelt, kes hoiatasid USA Föderaalreservi, kui kliendid hakkasid suurtes kogustes MCM Capital Managementilt ja Schuetti ettevõttelt saadud tšekke rahaks vahetama. Samuti tegi FedEx ametnikke ettevaatlikuks asjaolu, et Schuetti kodust saadeti arvukalt pakke. “Federal Expressi töötajad muutusid Schuetti tegevuse suhtes kahtlustavaks, kui ta hakkas saatma nädalas üle 150 paki. FedExi ametnikud avasid mitu pakki ja avastasid, et igaühes neist oli tšekk," märgiti föderaalses kaebuses.

Schuettil on Floridas 424 ärist koosnev võrgustik, mida ta raha ülekandmisel kattena kasutas. Schuett on Saksamaa kodanik ning teda peetakse kuni juurdluse lõpuni kinni Lee County vanglas.

Rohkem infot süüasja kohta leiad OnlinePoker.net-s.

Politsei korraldas vanuritele pokkeri pärast haarangu

Idaho osariigi Twin Fallsi linnakeses korraldati hiljuti haarang eakate pokkerimängijate grupile. Politsei sisenes Twin Fallsi vanurite keskusesse ja ütles mängijatele, et nende iganädalane mäng on ebaseaduslik ning et nad peavad lõpetama. Peaaegu 20 vanurit olid seal mänginud rohkem kui viis aastat.

Kuna nad annetasid raha keskusele, oli neile jäänud mulje, et kõik käis seadusega kooskõlas – annetasid nad ju igakuiselt umbes $400-$500. Sisseost oli $20 ning jagati tavaliselt chipliidrite vahel.

"Neid asju ei ole palju, mida ma teha saan,” ütles üks mängijatest, Norman Pohl, kes on ratastooli aheldatud. “Ma kohtasin nii palju inimesi… Ma ootan seda igal nädalal," ütles ta.

Siiski saatis Idaho seadusandlik kogu kubernerile teatise, mis annaks võimudele vabaduse mitte pöörata tähelepanu kõikidele hasartmänguraportitele, kuna igale pisirikkumisele jõu kulutamine olevat Twin Fallsi maakonna prokuröri Grant Loebsi sõnul parimal juhul õiguskaitseressursside raiskamine.

Täpsemalt kirjutab juhtunust MagicValley.com.

Unistuste töö Austraalias

Kas oled kunagi mõelnud pokkeriturneega tuuritamisele? PokerStars soovib Sind selles aidata ning kui Sul veab, siis lähedki Austraalia ja Uus-Meremaa pokkeriturneega reisima. Dream Job Australia promo premeerib üht õnnelikku mängijat $100 000 väärt PokerStarsi lepinguga, et elada terve aasta "pokkerimängijate koorekihi" elu.

$100 000 moodustub kahest osast - $40 000 on turniiripääsmetes ja $5000 igakuine töötasu. Tasuta kvalifikatsioonid toimuvad laupäeviti ja neljapäeviti 1. märtsist 25. märtsini. Iganädalased finaalid leiavad aset reedeti ja suurfinaal toimub laupäeval, 27. märtsil. Selle kümme parimat hakkavad omavahel võistlema peaauhinna eest. Kuus nädalat tuleb neil blogida, rääkida ja teavitada oma pokkerisaavutustest kõiki huvilisi Facebookis, seejärel sõltub juba pokkeriüldsusest, kes võidab.

Loe kõigest PokerNetwork.com'is ja registreeri oma PokerStarsi konto kohe!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories