Aprilli viimased $2K freerollid toimuvad sel nädalavahetusel

stars $2k freeroll

Kõik läbi meie linkide PokerStarsiga liitunud mängijad, kes kogusid eelmisel kuul vähemalt 150 VPP-d, võivad neist $2000 cash-freerollidel kasu lõigata.

Kui tegid vähemalt miinimumdeposiidi, anti Sulle pilet iga märtsis teenitud 150 VPP eest. Seda "150 punkti piletit" saab kasutada aprillikuu vabalt valitud $2000 PokerNews cash-freerollile registreerumiseks. Mida rohkem punkte teenisid, seda rohkem pileteid Sulle väljastati (maksimaalselt neli).

Sel nädalavahetusel toimuvad aprilli viimased freerollid, esimene neist laupäeval, 14. aprillil kell 20:30 Eesti aja järgi ja teine pühapäeval, 25. aprillil samal ajal. Leiad need PokerStars lobbyst läbi "Tourney" > "Private" nime "PokerNews $2,000 Cash Freeroll" alt.

Soovime edu! Liitudes PokerStarsiga kasuta marketingikoodi ESTONIANPOKERNEWS ning boonuskoodi STARS600, millega kaasneb 100% kuni $600 esimese deposiidi boonus.

Kõikide freerollide ajakava on üleval meie freerollide lehel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories