Carboni populaarne $500 cash-freeroll toimub taas homme

Carbon $500 freeroll

Homme, 28 aprillil, toimub Carboni pokkeritoas populaarse freerollide seeria järjekordne turniir. Kõikide PokerNewsi mängijate vahel jagatakse ära $500 ning osalemine on lihtsamast lihtsam: lae vaid Carbon Poker tarkvara oma arvutisse läbi PokerNews'i linkide, loo endale mängijakonto, tee miinimumdeposiit ning teeni vähemalt 50 VIP punkti. Seejärel pane end juba turniirile kirja.

Kõik turniirid algavad kell 22:45 (Eesti aeg) ning on leitavad nime 'PokerNews $500 Cash Freerolls' alt pokkeritoa ooteruumist läbi 'Tournaments' > 'Private'.

Nägemaks kõiki meie poolt pakutavaid freerolle, klikake eelnevale lingile. PokerNewsi promod on alati kasulikud alustavale mängijale ning erinevalt peakonkurentide omadest suhteliselt väikse osalejate arvuga.

NB! Carbon pokkerituba pakub PokerNewsi kaudu liitunutele fantastilist deposiitboonust 200% kuni $1000!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories