Esimesed kaks telesaate "Kõik mängus!" finalisti teada

kõik mängus

Eile linastus TV3-s telesaate "Kõik Mängus!" esimene poolfinaal, kus selgitati kaks finaali pääsejat. Nendele kohtadele konkureerisid eelringis edukat mängu näidanud kuus mängijat, kelle hulgas kaks vähekogenut laulja Kene Verniku ning balletitantsija Viesturs "luckbox" Jansons'i näol. Nende vastas istus aga seltskond kogenud tegijaid: vaieldamatu tippmängija Henri Käsper, Eesti edukaim naismängija Kairit Leibold, elukutseline pokkerimängija Tarmo "Keiss" Kask ning müügigurust pokkerientusiast Laur Sibold.

Esimesena langes mängust Tarmo, kes kukkus kahel korral Jansonsi kehvema kaardi otsa. Viimane jaotus oli eriti intrigeeriv: preflopist tõstis Tarmo pocket üheksatega ning Viesturs callis kuninga ja viiega. Flop K-K-4 viis ta võimalt juhtima, kuid turn oli 9 ja Tarmo sai nupud selgest eduseisust sisse. Paraku oli river saatuslik neli ning "Keiss" pidi jope selga tõmbama.

Henri juhtus olema samuti üsnagi suur ebaõnnesõdur, kes kaotas lõviosa oma stackist riveriga Viestursile ning hiljem Kairitile ebaõnnestunud blufiga. Viimaste nööpidega läks ta AJ-ga all-in, mida Viesturs "Luckbox" Jansons kuninga ja emandaga callis ning mõistagi riveriks kuninga tõmbas.

Seejärel jõuti blindideni 1000/2000 ning lõpp saabus ettearvatult kiirelt. Kuigi Kene oli suutnud oma stäki riismeid kolmel korral duubeldada, jäi neljandal korral emanda ja seitsmega Lauri ässa ja nelja vastu väheseks, sest lauast seekord enam mingit abi ei tulnud.

Lõpp oli täis ülimat dramaatikat. Chiplooseriks jäänud Kairit pushis nupud sisse ässa ja kahega. Laur mõtles pikalt ja foldis AJ! Seejärel oli Viestursi kord, kes emanda ja kuningaga callis. Flop A-8-6 andis eeldust arvata, et Kairit saab kindla duubli, mis viib ta kindlale teisele kohale. Kuid turn ja river olid mõlemad emandad ja Viesturs tõmbas JÄLLE ära! Nii pääses lisaks Viestursile edasi ka Laur Sibold, kes oli ilmselgelt terves mängus kõige märkamatum, kuid mängis taktikaliselt väga kavalalt - lasi Viestursil kogu musta töö ära teha ning purjetas rahulikult sadamasse.

Kõik mängus!" kuuenda saate tulemused:
1. Viesturs Jansons - kvalifitseerus finaali
1. Laur Sibold - kvalifitseerus finaali

3. Kairit Leibold
4. Kene Vernik
5. Henri Käsper
6. Tarmo Kask

Toimetuse märkus: teine poolfinaal algab TV3-s järgmise nädala kolmapäeval kell 23.05. Mängides Unibetis on Sul head võimalused lunastada auhinnapakett eestlaste seas populaarsele Unibet Open pokkeriturniirile juunis Musta Mere ääres!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories