ETS Kõrgliiga teisel turniiril säras pokkeriklubi All-linn

teampoker

Eile, 13. aprillil, peeti Olympic Online pokkeritoas ETS sarja esimese hooaja teine turniir. Eelhooajal Kõrgliiga koha võitnud 20-st tiimist osales 16. Kõik tiimid, kes pääsesid Kõrgliigasse live-valikturniiride kaudu, pole veel suutnud oma võistkondi online mänguks formeerida. Esimesel turniiril, kus osales 14 võistkonda, ei näinud me mängimas valitsevaid meistreid, „All-linna”. Teisel turniiril oli aga võistkond kohal ning esimesel laual mängimas ei keegi muu kui klubi au ja uhkus, 2009. aasta parimaks pokkerimängijaks pärjatud Janar Kiivramees, tuntud hüüdnimega OmadJoped. Teisest turniirist lülitusid konkurentsi ka „Õismäe Klubi” ja „Otsa PC”.

Üle kahe tunni kestnud ja kolmel laual peetud paralleelturniiril koguski kõige suurema skoori meistertiim „All-inn” saavutades kogu kolmiku stabiilse mänguga laudades 2., 3. ja 4. koha ning kokku 54 punkti. Esimese, kõige konkurentsitihedama laua, võitis „Pokernewsi” mängija ahjualune, kuid tänu tiimikaaslaste tagasihoidlikele tulemustele koguti vaid 44 punkti ja 6. koht. Samal positsioonil on tiim ka kahe turniiri kokkuvõttes. Suurim ebaõnnestuja teisel turniiril oli liidritena mängu alustanud „Pokkerikool”, kelle kolmanda laua mängija hilines turniirile ja ei toonud seega võistkonnale ühtegi punkti. Ka ülejäänud kahel laual näidati keskpärast mängu 27-punktilise tulemusega langeti üldises edetabelis liidrikohalt viiendale positsioonile. Uueks tabeliliidriks tõusis seni kolmandal positsioonil olnud „Imurfishid” - võistkond, kes on stabiilselt mänginud juba eelhooaja algusest. Tiimil pole ka ühtegi puudutud turniiri mitte ühegi mängija poolt.

Turniiridest osavõtt ja stabiilne mäng on ETS sarjas üks edu alustalasid. Üksikute mängijate turniiridelt puudumine annab tänu tihedale punktisüsteemile valusaid tagasilööke. Näiteks oleks „Pokkrikooli” võistkond säilitanud tabeliliidri positsiooni ka siis, kui kolmas mängija oleks turniiril osalenud ja langenud välja juba esimeste seas. Samuti läksid vett vedama ReinPurpuri („Wismari PC”) ja estoniani („Õismäe Klubi”) turniirivõidud teisel ja kolmandal laual, kuna mõlemal tiimil puudus üks mängija. Hooaeg on siiski pikk ja punktivahed väikesed, ning loodetavasti pole hilja veel sarja lülituda tiimidel „Sky Plus”, „Viimsi PC” ja „Saku Mumm”, kes eelhooajal kõrgemas konkurentsis mänguõiguse välja võitlesid.

Kõrgliiga tabeliseis peale 2. vooru:
1. Imurfishid – 91
2. Männiku Intelligents – 90
3. Wismari72o – 89
4. RaisingMamas – 85
5. Pokkerikool – 84
6. PokerNews – 82
7. Pokernews Dark Force – 81
8. Viimsi & Saku Co – 81
9. RaViRa – 74
10. Pokkerikooli Waimud – 73
11. Wismari PC – 60
12. All-linn – 54
13. Mööda Jöge – 42
14. Otsa PC – 41
15. Õismäe Klubi – 31
16. Viimsi All Out – 25

Esiliigas hoiab liidrikohta „NordicStars”.

Esiliiga tabelis on skoori avanud peale kahte vooru 11 võistkonda. Avavooru võitnud „NordicStars” saavutas teisel turniiril „Vikatite” järgi teise tulemuse ja hoiab 107 puntiga tabeliliidri positsiooni. Mängu lülitus ka „Kalev Tallinn”, kes 50 punktiga saavutas teise koha.

Kuna Esiliigas on ETS formaadi järgi 20 kohta ja mitmed eelhooajal osalenud, kuid Kõrgliigasse mittepääsenud tiimid on loobunud Esiliigas osalemisest, siis otsustasid korraldajad lubada uutel, ETS sarja registreeruvatel tiimidel asuda võistlema Esiliigas. See annab uutele soovijatele suurepärase võimaluse sarja lülituda. Sellist õigust kasutas uus võistkond 4Fun, kes kohe ka sai Esiliigas neljanda tulemuse.

Esiliiga tabeliseis peale 2. vooru:
1. NordicStars – 107
2. Vikatid – 100
3. Jedid – 100
4. Bullets – 95
5. Haapsalu WCG – 94
6. Pokernews Angels – 85
7. Lita – 83
8. Kalev Tallinn – 50
9. võlg & nälg – 47
10. 4Fun – 47
11. Rannu SYH - 44

1. mail toimuval ETS Live Open'il on kõigil võimalus mängida Kõrgliiga otsepääsu eest.

Lisaks Olympic-Onlines läbiveetavatele turniiridele toimub kord kuus Olympic Park hotelli kasiinos ETS sarja live-turniiride päev. Samal päeval peetakse kaks turniiri. Kell 13:00 algab ETS Live Open, kus kolmeliikmelistel võistkondadel on võimalus mängida kahele kohale järgmise hooaja Kõrgliigas. Sellest otsepääsu võimalusest võivad osa võtta nii uued tiimid kui ka Esiliiga tiimid. Turniiri osalustasu on vaid 660 EEK tiimi kohta ja kolmele esimesele tiimile rahalised auhinnad 50%-30%-20% auhinnafondist.

Kell 18:00 algab igakuine Kõrgliiga live turniir, mis on suure kaaluga hooaja punktiskoori kogumisel, sest lives osalevad tiimid 5-liikmelistena ja punktid on võrreldes online turniiridega neljakordsed.

Järgmine ETS live päev toimub Olympic Park Hotell kasiinos 1. mail. Kogu aasta ETS turniiride kalendri leiate siit ning ETS live turniiridele on registreerimine avatud Pokkerikool.com portaalis.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories