Imre Leibold EPT kõrvalturniiril kaheksas!

Imre Leibold

Eesti pokkeriäss Imre Leibold (pildil) näitas pärast õnnetut EPT põhiturniiri teist päeva head minekut €2200 osalustasuga kõrvalturniiril, kus saavutas 490 osaleja seas kõrge kaheksanda koha.

Kolm päeva kestnud turniiri esimesel päeval jõudis Imre oma stäki suurendada 20 000 pealt 54 tuhandele, mis oli umbes keskmine tulemus. Teisel päeval vireles ta pikalt, olles mullimängus üks chiploosereid, kuid pärast "kohustuslikku väljaimemist" seitsme ja kaheksaga ässa ja kaheksa vastu õnnestus mäng korralikult käima saada ning lõpetada teine päev 818.000 stäkiga, mis oli pisut üle keskmise.

Kolmandasse päeva jõudsid 14 parimat mängijat, kelle seast suutis Imre hankida korraliku kaheksanda koha. Viimane käsi osutus taas päris õnnetuks, sest nupud õnnestus saada sisse eduseisust: pocket kuningad äss-emanda vastu. Kahjuks avati flopis esimene emand ning riveril teine. Imre Leiboldi auhinnasummaks kujunes 25 000 eurot ehk ligi 400 000 krooni.

Nimetatud turniiril osalesid meie mängijatest ka Rikard Relander ja Janar Kiivramees, kes langesid konkurentsist vastavalt esimesel ja teisel päeval. Üsnagi heas seisus olnud Kiivramehe kukutas turniirilt valus bad beat pocket kuningatega pocket emandate vastu kui riveris avati emand. Ei lähe eesti meestel kohe kuidagi see kuningatega mängimine...

Imre ning teiste eestlaste tegemistest San Remo EPT-l ning tema kommentaaridest oma mängu kohta saab lugeda PokerNewsi foorumist. Järgmine ning selle hooaja ühtlasi viimane PokerStars.net EPT algab juba selle nädala pühapäeval Monacos.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories