"Kõik Mängus" finaali ka Katri Käsper ja Meelis Ventsel

Telesaate "Kõik Mängus" teises poolfinaalis olid omavahel mõõtu võtmas viis suuremate või väiksemate kogemustega pokkerimängijat: universaalne tippmängija Janar Kiivramees, meediahai Toomas Vara, Eesti parimate naismängijate hulka kuuluv Katri Käsper, ettevõtja ning rohkete hobidega Mati Metsjõe ning pärnakas Meelis Ventsel. Ainsa vähekogenud mängijana oli võistlustules kossuäss Aivar Kuusmaa, kel enne telesaadet live-turniiride kogemus puudus.

Aivar Kuusmaa oli kahjuks ka esimene, kes oma nööpidest lahti sai. Otsustavas jaotuses lükati nuppe pärast floppi {8-Hearts}{a-Clubs}{k-Hearts} ning turni {9-Diamonds}, kus Kuusmaal oli mastitõmme koos gutshot reatõmbega ({10-Hearts}{6-Hearts}) ning Toomasel flopanud kaks paari ässa ja kaheksaga. Kuna riverina avati äss, võitis Toomas majaga. Kuusmaal jäi küll 100 punkti järgi, kuid sellega oli seekord võimatu midagi ette võtta.

Siis sai valusa laksu Toomas Vara ise, kui ta kaotas all-in jaotuse pärast floppi 2-A-8 ässa ja soldatiga Mati Metsjõe ässa ja kümne vastu kui turnis avati saatuslik kümme. Peagi olid samad mehed taas preflopist sees; taas juhtis Toomas (seekord AK vs. A4) ning seekord pidasid tema kaardid ka vastu, tuues varem kaotatud raha tagasi.

Toomas Vara püsis sündmuste keskmes ka järgmistes jaotustes, kui ta oli kahel korral vastamisi all-in pushinud Janar Kiivramehega. Janar oli mõlemal korral underdog ning imes kenasti mõlemal korral ka välja, olles nii mängus tagasi. Toomas aga pidi oma viimased 5900 nööpi lükkama kuninga ja üheksaga Katri pocket kaheksate vastu ning suutis sellega ise duubeldada. Mäng kippus pikale venima...

Igavikuna kestnud viie-inimese mängu lõpetas viimaks all-in, kus osalesid võrdsete stäkkidega Janar Kiivramees {9-Clubs}{q-Clubs} ning Mati Metsjõe {k-Clubs}{j-Diamonds}. Janar sai riveriga emandale pihta ning Mati pidi garderoobi suunas astuma.

Mis edasi? Toomas Vara järjekordsele pushile {k-Clubs}{8-Clubs} vastas calliga Meelis Ventsel {k-Spades}{9-Clubs}. Lauas avati {3-Diamonds}{4-Diamonds}{5-Clubs}{7-Hearts}{q-Spades}, kõrgem kicker mängis ning Toomasele jäi järgi vaid mõnisada nööpi, millest ta järgmise jaotusega lahti sai.

Mullimees selgitati järgmiste jaotustega:
1) Janari 3-3 vs. Katri A-6, lauda 4-6-9-5-5, Katrile duubel
2) Janari 10-9 vs. Katri A-6 vs. Meelise 7-3, lauda kaks kümmet ja Janarile triple-up.
3) Janari 4-4 vs. Katri 7-7 vs. Meelise 10-2, laud ei muutnud midagi. Janar oli väikseima stäkiga all-in ja vastased chekisid külmavereliselt läbi.

Kõik mängus!" teise poolfinaali tulemused:
1. Katri Käsper - kvalifitseerus finaali
1. Meelis Ventsel - kvalifitseerus finaali

3. Janar Kiivramees
4. Toomas Vara
5. Mati Metsjõe
6. Aivar Kuusmaa

Järgmisel nädalal linastub TV3-s üllatus-poolfinaal, kust saavad samuti kaks mängijat finaali. Tuletame meelde, et esimesest saatest pääsesid sinna juba Viesturs "luckbox" Jansons ning Laur Sibold.

Toimetuse märkus: Mängides Unibetis on Sul head võimalused lunastada auhinnapakett eestlaste seas populaarsele Unibet Open pokkeriturniirile juunis Musta Mere ääres!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories