"Kõik Mängus!" finalistid selgunud

karin rask

Kolmapäeval linastus TV3-s telesaate "Kõik Mängus!" kolmas poolfinaal, kus selgitati välja viimased kaks finaali pääsejat. "Lucky-luuserite" ringis osalesid vaid tuntud inimesed, kes kukkusid välja esimeses ringis. Kolmanda poolfinaali koosseis valiti välja loosi teel ning nendeks olid Kaie Kõrb, Jaagup Kreem, Maarja-Liis Ilus, Karin Rask (pildil), Tiit Sukk ja Aivar Riisalu.

Kuna mängust puudusid kogenud pokkerihaid, oli mängu intensiivus madal ning tänu agressiooni puudumisele kembledi kuuekesi koos pikalt kuniks blindid hakkasid oma tööd tegema ning mängu saatuse otsustas peamiselt juhus. Finaali kvalifitseerusid Karin Rask ja Jaagup Kreem.

Kõik mängus!" kolmanda poolfinaali tulemused:
1. Karin Rask - kvalifitseerus finaali
1. Jaagup Kreem - kvalifitseerus finaali

3. Aivar Riisalu
4. Tiit Sukk
5. Maarja-Liis Ilus
6. Kaie Kõrb

Lisaks nendele on finaali pääsenud ka Viesturs "luckbox" Jansons, Laur Sibold, Katri Käsper ning Meelis Ventsel. Nii on finaalis vastamisi kolm kogenud ning kolm algajat pokkerimängijat. Kes neist on parim, selgub juba viiendal mail.

Toimetuse märkus: Mängides Unibetis on Sul head võimalused lunastada auhinnapakett eestlaste seas populaarsele Unibet Open pokkeriturniirile juunis Musta Mere ääres!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories