Sahamies ajas online-blackjackiga raha kokku

ziigmund

Pole saladus, et paljud pokkeristaarid armastavad hea meelega ka kasiinomänge mängida ning nii mõnigi neist on olnud isegi online-kasiinodes üsnagi edukas. Mõistagi eeldusel, et sinna satutakse vahel harva, mitte ei mängita regulaarselt...

Jah - see on pokkeri ja kasiinomängude vahe - esimeses tuleb mängida regulaarselt ja hästi ning õnnega pole suure volüümi korral sisuliselt mingit pistmist; viimases seevastu toob regulaarne mängimine kaasa kindla laostumise, kuid "kord aastas mängides" võib ka korralikult "jopata".

Üheks heaks näiteks on Soome high-stakes pokkeriäss ja fenomenaalne gambler Ilari Ziigmund Sahamies (pildil), kes kirjutas oma blogis kahest edukast blackjacki-sessioonist Betfairi online-kasiinos.

"Ma mängisin blackjack'i eelmisel suvel ja võitsin kiirelt umbes 350 tuhat dollarit. Ma olin tildis ja tegin mitu missklikki, kuid võitsin sellest hoolimata. Pärast edukat sessiooni tegin oma sõbraga kihlveo, et kuni 2010. aastani ma enam blackjacki ei mängi. Kuskil viiendal või kuuendal jaanuaril meenus mulle, et kihlvedu on läbi ning läksin taas tildisena Betfairi blackjack'i mängima. Ma tegin taas mõned missklikid, kuid võitsin siiski üle 200K ning sõlmisin kohe uue kihlveo, et ei mängi internetis blackjack'i enne 2011. aastat", kirjutas "Ziigmund".

Kas Sahamies ise või üldse keegi usub, et kui mees 2011. aastal taas "üheks korraks mängima läheb", aparaat talle ka kolmandal korral "mängu annab"?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories