Ameeriklane kaotas aastaga 204 miljonit dollarit

watanabe kaotused

Ameerika ärimehe Terrence Watanabe nimel on rekord, mida keegi kunagi temalt üle võtta ei taha. Ta kaotas kahes Harrah'se kasiinos - Rios ja Caesars Palace'is - ühe aastaga mõistusevastased 204 miljonit dollarit.

Algselt arvas Watanabe, et oli kaotanud "vaid" 127 miljonit. Ent kasiinod nõudsid temalt sisse kompensatsiooni selle eest, et ta kirjutas katteta tšekke, kuna Watanabe väitis, et kasiinod kasutasid ära tema hasartmängusõltuvust ning soosisid seda, serveerides talle alkoholi ja valuvaigisteid, et teda mängus hoida.

Nüüd on Watanabe advokaadid saanud võimaluse kontrollida kasiinorekordeid ja avastanud, et tegelikult oli Watanabe kaotanud lausa 204 miljonit dollarit. Harrah's nõuab Watanabelt $14,75 miljonit lisaks katteta tšekkide kirjutamise eest. Juhtum läheb kohtusse juulis ja Watanabe võib seista silmitsi kuni 28 aasta pikkuse vangipõlvega.

Watanabe kaitseb end öeldes, et teda ahvatles toa saamine kasiinos ning et teda hoiti alkoholi ja valuvaigistite abil “virtuaalselt vangis". Samuti ütleb ta, et talle lubati 30%-list kaotuste vähendamist, mida ta aga saanud ei ole.

Watanabe advokaat teatab, et tema klient võtab vastutuse oma sõltuvuse eest ja nõuab ainult seda 30% (enam kui $60 miljonit), mis talle oli lubatud. "Tegemist oli juhtkonna kõrgeimatel tasanditel kooskõlastatud otsusega, et teda tuleb mängimas hoida. Teda suunati ja seejärel kasutati tema haavatavust ära," ütles advokaat Pierce O'Donnell.

Nevada ülikooli professor William Thompson on hasartmängutööstuse ekspert ja tema küsib, miks Harrah's tahab rõhuda kriminaalsüüdistustele Watanabe vastu. Tema sõnul on kasiinodes väga tavaline, et high-rolleritele antakse 25-30% kaotustest tagasi.

"Ta on mängur, kes ilmselt sattus sundkäitumisse," ütles Thompson. "Meil on neid Vegases palju. Kui me hakkame neid kurjategijateks kutsuma, siis saab meie tööstus väga tõsise löögi. Harrah's teab, kes on sundkäitumisega mängija ja kes mitte. Nad ei viska neid välja, vaid pakuvad neile tasuta ruume ja tasuta toite."

Täpsemalt kirjutab kõigest Coinflip.com.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories