Insomnia pokkeriklubi avas veebilehe

insomnia

Mai alguses avas Insomnia turniiripokkeri klubi oma veebilehe. MTÜ Insomnia Turniiripokkeri Klubi oli kõige esimene ametlikult registreeritud pokkeriklubi Eestis ning aktiivne sportliku turniiripokkeri propageerija.

Klubi esindaja Tambet "Klamber" Kask kinnitas, et eesmärgiks ei ole järjekordse kommertseesmärkidel tegutseva pokkeriportaali avamine, vaid eelkõige informatiivse veebilehe loomine, mis sisaldab infot klubi tegevuse, liikmete ning tulevikuplaanide kohta. Veebilehe foorum on avatud vaid klubi liikmetele, kuid kõikidele huvilistele on kättesaadavad erinevad turniiripokkeri eetikat, reegleid ning mänguõpetusi käsitlevad artiklid.

Klubi eestvedajate Tambet "Klamber" Kaski ja Kristjan Muru sõnul on Insomnia pokkeriklubisse oodatud kõik uued liikmed, kellel on vähemalt ühe klubi liikme soovitus ning loomulikult ka hea reputatsioon. Insomnia PC senised liikmed pärinevad lisaks Eestile ka näiteks Austraaliast ning isegi Lõuna-Aafrika Vabariigist. Head omavahelised suhted rahvusvahelises meeskonnas viitavad klubi ühtsele sisekliimale. Klubi liikmete seas kohtame Eesti pokkerimaastikul teada-tuntud mängijaid nagu näiteks Andres Burget, Tim Heath, Taivo Egel, Mari Egel, Veiko Sööt jt. Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) juhatuses esindab klubi "Eesti turniiripokkeri isaks" tituleeritud Andres Burget.

Nime- ja logovalikut põhjendab Insomnia järgmiselt: "Kuna pokkerimäng lõppeb tihtipeale alles varajastel hommikutundidel, valisime klubi nimeks "Insomnia", mis teadupäraselt tähendab unehäiret. Öökulli kujutisega logo sümboliseerib öist jahimeest, kes vaatamata öisele ajale jälgib potentsiaalset saaki tähelepanelikult eesmärgiga õppida teda tundma, ennetada saagi käitumist ning lihvida oma ründemoment ideaalini vältimaks sellega võimalikke ebaõnnestumisi.

Infot Insomnia pokkeriklubi tegemiste kohta leiate aadressilt www.insomniapc.ee

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories