Täna algab Las Vegases WSOP 2010

WSOP 2010

Täna õhtul algavad Las Vegases kauaoodatud 2010. aasta pokkeri maailmameistrivõistlused, mis vältavad üle pooleteise kuu. Kokku peetakse 57 turniiri ning põhiturniiri võitja selgub taas alles novembris.

Täna algavast kahest turniirist on üks tavapäraselt vaid kasiinotöötajatele mõeldud 500-dollarine No Limit Holdem, kuid teine juba tõeline maiuspala - 50 000 dollarise sisseostuga Poker Player's Championship, kus mängitakse kaheksat mängu: Limit Hold'em, Omaha Hi-Low Split-8 or Better, Seven Card Razz, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi-Low Split-8 or Better, No-Limit Hold'em, Pot-Limit Omaha ja 2-7 Triple Draw Lowball. Nimetatud turniir on ka selle WSOP kalleim, sest H.O.R.S.E. buyin on sellel korral sarnaselt teiste Championship-turniiridega $10 000 ning enamike turniiride sisseostud jäävad veelgi madalamale, olles odavaimatel "vaid" tuhat dollarit. Toimub ka üks freeroll, mis küll mõeldud vaid endistele tšempionidele.

Eestlastest seostuvad suurimad lootused WSOP-l meie läbi aegade edukaima turniirimängija Imre Leiboldiga, kes plaanib mängida vähemalt viiel WSOP turniiril, mille hulgas ka põhiturniir. Imre mängib WSOP-l juba viiendat aastat ning on siiani saavutanud erinevatelt turniiridelt neli rahakohta, mille hulgas ka üks finaallaud 2007. aastal. Ei tema ega ükski eestlane siiski veel kahjuks põhiturniiril cashinud ei ole. Kas sellel aastal tehakse ajalugu?

PokerNews Eesti hoiab tavapäraselt kõikidel turniiridel silma peal ning katsume avaldada järjepidevalt artikleid (küll mitte igal päeval, vaid vastavalt vajadusele), kus võtame kokku vahepeal Las Vegases toimunud tähtsamad sündmused. Kutsume oma portaali külastajaid ka arutlema WSOP teemadel foorumis ning osalema meie ennustusvõistluses. Soovime kõigile head jälgimist!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories