Unibet avas profitiimi blogilehe

Imre Leibold

Eesti üks tuntumaid pokkerimängijaid, Unibeti profilepinguga Imre Leibold (pildil), on asjade loomuliku jätkuna alustanud oma karjääri kajastamist Unibeti profitiimi vastavatud blogide leheküljel.

Unibet Ambassadors internetilehel saavad huvilised Imre tegemistel jooksvalt silma peal hoida, lisaks saab teada, millistel turniiridel ta sel aastal veel osaleda kavatseb ning üle vaadata tema varasemad tulemused.

Imre on oma blogi sellel leheküljel tegelikult pidanud juba San Remo EPT turniirist alates, kuid kuna kogu meeskonna liikmete blogid sooviti avalikustada üheaegselt, venis veidi ka meie lugejate teavitamine. Nüüdsest on leht aga ametlikult avatud ning lisaks Imre kirjutistele leiate sealt ka teiste Unibeti profitiimi liikmete blogid. Enamus neist kirjutab küll oma emakeeles, kuid ülevaate senistest saavutustest ning lühikese tutvustuse saab siiski kenasti kätte.

Viimases sissekandes tunneb Imre rõõmu Eesti turniirivõitude edetabeli esikoha üle ja arvutab samas kokku ka oma pokkerifestivalide sissemaksete summa. Rahaküsimused huvitavad mõistagi iga mängijat, seega minge ja rahuldage oma uudishimu!

Toimetuse märkus: Kui alustad mängimist Unibetis, siis ära unusta, et Sind ootab seal ka €1000 deosiitboonus, mille saad vaid läbi PokerNewsi liitudes!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories