Eestlastele Unibet Openilt kaks rahakohta

Marko Harjak

Tänastel varajastel hommikutundidel lõppes eestlastele Unibet Open Golden Sands, kus meie mängijatel õnnestus saada kaks rahakohta. Kolmeteistkümnest eestlasest jõudis teise päevani viis mängijat ning rahakohtadele kaks.

Parimana saavutuse eest kandis hoolt oma teisel Unibet Openil mängiv Marko Harjak, kes kvalifitseerus suurturniirile läbi Unibeti satelliitide. Marko teenis korraliku kuueteistkümnenda koha ning 4,876 eurot auhinnaraha.

Lisaks temale tuli rahadesse ka Unibet Openi finaallaua kogemusega Eesti naismängijate eliiti kuuluv Kairit Leibold, kes teenis 2,216 eurot. Sündmuste käiku terve Unibet Open Golden Sands'i vältel koos intervjuude ning rohkete uuendustega leiate meie foorumist. Täname kõiki, kes ülekannet meie vahendusel jälgisid!

Kahtlemata veetsid eestlased korraliku puhkuse, kuna merevesi oli soe, ilmad kenad ning seltskond mõistagi viimase peal. Järgmine Unibet Open toimub juba augustis Prahas ning järjekordne eestlaste rohkearvuline ja mõnus tiim on alles moodustumisel. Alusta mängimist Unibeti pokkeritoas ning veendu, et Unibet Open'il on kõigil alati lõbus!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories