WSOP 2017 Jälgi ülekannet

"Hotcocacola" kutsub mängijaid oma sünnipäevaturniirile

  • Priit Pajumaa/ PokerNews EestiPriit Pajumaa/ PokerNews Eesti
Raigo Aasmaa

Täna on Olympic-Online Team PRO liikmel Raigo Aasmaal (pildil) sünnipäev ning ta kutsub kõiki pokkerihuvilisi 20. juunil toimuvale sünnipäevaturniirile, kus on korralikud auhinnad.

Turniir toimub 20.juunil kell 20:30 ning turniirist osavõtt maksab vaid $1.10; seejuures on garanteeritud auhinnafond tervelt $500. Lisaks sellele on Raigo Aasmaa turniirilt välja löömise eest pandud välja lisaauhinnaks sajadollarine pearaha!

Juba ülehomsest saab jälgida Raigo tegemisi PokerStars Baltic Festivali põhiturniiril, kus osaleb terve Olympic Online kolmeliikmeline proftitiim. Selle kapteni Janar Kiivramehe sõnul on meeskonna liikmete sihid kõrged. “Kui eelmisel aastal jõudsid vaid üksikud eestlased väikeste auhinnarahadeni, siis seekord on kogu meie tiimi sihiks ikka kõrgemad kohad finaallauas,” märkis Kiivramees, kes stardib koos tiimikaaslastega (lisaks Raigo Aasmaale ka valitsev Eesti meister Paavo Korkka) neljapäevasel 1B võistluspäeval.

Kõigi Olympic-Online Team PRO liikmete põhiturniiri mängule saab ChipMeUp.com pokkeribörsi kaudu piletiosaku osta ja oodatavat võidurõõmu ka hiljem taskus krõbisemas tunda.

VEEL LUGUSID

Seotud mängijad

Mida Sa arvad?