Hullumeelsus! Phil Laak mängis 115 tundi järjest pokkerit!

Phil Laak

Eile lõpetas Ameerika pokkeriäss Phil Laak (pildil) viimaks oma hullumeelsena tunduva pokkerimängu kestvusrekordi püsitamise. Planeeritud 80 tunni asemel mängis Laak pokkerit järjest koguni 115 tundi - ehk neli ööpäeva ja 19 tundi jutti!

"Wow, 115 tundi, ma pean laskma oma pea üle vaadata", kommenteeris Laak pärast mängimise lõpetamist. "Ma olen kahtlemata haige".

Rekordikatset alustas 37-aastane pokkeriproff eelmisel kolmapäeval kell 12.00 ning lõpetas esmaspäeva hommikul kell 7.00, tõdedes seejärel et tunneb end siiani üsna hästi. Rekordi püstitamise ajal ei tarbinud ta ei kofeeini ega teisi erguteid, kuid iga tunni mängimise kohta oli tal lubatud viis minutit puhata. Tekkis ka pikemaid pause, mille jooksul pidas Laak maha vähemalt ühe 30-minutilise kerge uinaku.

Mis kõige hämmastavam - Laak suutis maratonsessiooni jooksul isegi plussi jääda; kokku 6,766 dollariga. Poole sellest lubas ta annetada "Camp Sunshine"'ile, mis aitab eluohtlike haigustega lapsi ning nende vanemaid.

Kõikide eelduste kohaselt läheb rekord (mille püstitamist jälgis veebikaamera vahendusel üle 130 000 inimese) kuulsasse Guinessi Rekordite Raamatusse. Eelmine tipptulemus, 72 tundi ja 2 minutit, kuulus Larry Olmsted'ile (püsitatud Foxwood'i kasiinos 2004. aastal) ning mitteametlik rekord (Guinessi Rekordite Raamatu poole vaidlustatud) Paul Zimbler'ile 78 tunni ja 45 minutiga.

Mis Laak'ile soovida? Head und muidugi! Kas ta püstitab otsa ka järjest magamise maailmarekordi või esitab koheselt liitumisavalduse Insomnia pokkeriklubisse?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories