WSOP 2010: $10,000 7-Card Stud Hi-Low võitis Frank Kassela

Frank Kassela

WSOP kolmanda "Suure turniiri", Event #15: $10,000 Seven Card Stud Hi-Low Split-8 or Better Championship, finaallaud kubises taas staaridest ning võidu jättis USA-sse Frank Kassela (pildil).

Pokkeriturniiridelt kokku 1,48 miljonit dollarit teeninud Kassela'le oli see esimene WSOP bracelet. Teise koha sai Allen Kessler, kelle jaoks oli see tema karjääri kolmas WSOP finaallaud (varasemast on pudenenud üks teine ja üks neljas koht) ning juba kolmas cash sellel WSOP-l. Kolmanda koha saanud maailma üheks hinnatuimaks naismängijaks peetav Jennifer Harman Traniello'l on küll kaks käevõru olemas, kuid märkimisväärsed saavutused tal viimase aasta jooksul puuduvad.

Tuntud tegijad on ka kõik ülejäänud finalistid - kahekordne WSOP võitja ja kogenud pokkeriveteran Steve Zolotow, superäss John Juanda, venelased Kirill Rabtsov ning Vladimit Šemjolov ning itaalia pokkeriäss Dario Minieri. Vladimir Šemjolov on liikumas üsna ühes taktis eelmise WSOP ühe kangelase soomlase Ville Wahlbeck'iga ning jõudnud kõigil kolmel esimesel "suurel turniiril" finaallauda. Kas tal õnnestub sel aastal ka võit saavutada?

Event 15 - $10,000 Seven Card Stud Hi-Low Split-8 or Better
Lõppjärjestus ja auhinnarahad:
1. Frank Kassela $447,446
2. Allen Kessler $276,486
3. Jennifer Harman Traniello $173,159
4. Steve Zolotow $125,379
5. John Juanda $97,989
6. Kirill Rabtsov $78,142
7. Vladimir Šemjolov $63,457
8. Dario Minieri $52,366

Kutsume Sind jälgime WSOP-l toimuvat PokerNewsi live-ülekannete leheküljel ning arutlema WSOP teemadel meie foorumis.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories