Ajakirja "Cardplayer" värske numbri esikaanel Janar Kiivramees

Cardplayer

Ilmunud on eestikeelse pokkeriajakirja Cardplayer värske number, mille "kaanepoisiks" on sel korral 2009. aastal Eesti parimaks pokkerimängijaks valitud Olympic Online profimeeskonna kapten Janar Kiivramees.

Teiste küsimuste hulgas pidi Janar Kiivramees vastama küsimusele, millisena näeb ta Eesti pokkeri tulevikku lähiaastatel. "Eesti saab endale lähiajal suurturniiri võitja, selle järel algab siin tõeline buum", vastas Janar. "Ühiskonna valdav hoiak pokkerisse saab endiselt olema aga pigem negatiivne, vähemalt senikaua, kuni seda mängu kasiinodega seostatakse. See ei pruugigi tingimata halb olla".

Juttu tehakse ka teiste Olympic Online profimängijate Raigo Aasmaa ja Paavo Korkkaga ning küsimused on üsna sarnased nendele, mida esitati Janarile. Mõlemad mehed räägivad, kuidas neist said pokkerimängijad, mis neid mängu juures võlub ning ka seda, kuidas naudivad vaba aega.

Lisaks Olympicu profitiimi liikmetega tehtud intervjuudele heidab pokkerikiri pilgu Estonian Teampoker Series sarjale ning vestleb selle peamisel eestvedaja Toomas "Kajamees" Taimlaga. Vaadeldakse ka möödunud PokerStars Baltic Festivali ning eestlaste tegemisi sellel. Peamise osa sisust moodustavad erinevad rahvusvahelist pokkerit käsitlevad artiklid ning turniiride ülevaated.

Ajakirja "Cardplayer" leiate hõlpsasti müügilt enamikest kaubanduskeskustest ning igale pokkerikirja ostjale on lisatud kauba peale veel kaks eelnevalt ilmunud ajakirja numbrit.

Ajakirja "Cardplayer" värske numbri esikaanel Janar Kiivramees 101

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories