Berliini EPT raharöövlid mõisteti vangi

Berliini EPT

2010. aasta märtsis Berliini EPT-l relvastatud raharöövi korraldanud kamba liikmed mõisteti Saksa kohtu poolt süüdi ning neile määrati reaalsed vanglakaristused.

Berliini kohtu poolt anti kõige karmim karistus kamba 21-aastasele ninamehele, kes peab veetma vanglas kolm aastat ja üheksa kuud. Kolme ülejäänud süüdistatut vanuses 19-20 karistati kolme ja poole aastaga alaealiste koloonias. Kõik neli tunnistasid end süüdi ning tõenäoliselt on puhtsüdamlik ülestunnistus üks peamisest põhjustest suhteliselt leebes karistuses.

EPT ajal Berliini Grand Hyatt hotelli rünnanud meeste saagiks langes 242 000 eurot, millest on siiani leitud vaid 4 000 eurot. Ülejäänud raha praeguse asupaiga kohta keeldusid süüdimõistetud infot jagama.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories