Eesti autorite pokkeriraamatu müüginumber läheneb tuhandele!

pokkeriraamat

15. juunil ilmunud esimest Eesti autorite poolt kirjutatud pokkeriraamatut "Pokker - Eesti proffidelt Eesti mängijatele" on esimese kuu ajaga müüdud tubli 862 eksemplari ning tõenäoliselt ületatakse 1000 raamatu piir juba augusti alguses. Tuhandet müüdud eestikeelset raamatut võib praegusel ajal lugeda juba üsna korralikuks saavutuseks, eriti arvestades, et tegemist on erialase teosega.

Esimestel nädalatel oli pokkeriraamat pidevalt Rahva Raamatu raamatupoe müügiedetebelite esikümnes, mis näiteb ilmekalt Eesti inimeste elavat huvi pokkerimängu vastu.

”Pokker: eesti proffidelt eesti mängijatele" autoriteks on 11 tunnustatud mängijat ja oma ala spetsialisti: Andres Burget, Hannes Namsing, Imre Leibold, Kaur Mägi, Lennart Vahemets, Marek Kolk, Priit Türner, Rainer Roomet, Runnar Linderpuu, Sven Reimaa ja Sander Laprik. Enam kui 350-leheküljeline teos ei õpeta ainuüksi pokkerit paremini mängima, vaid olema edukas kõiges, mis pokkerit puudutab, ning annab võimaluse heita pilk eduka Eesti pokkerimägija mõttemaailma. Lisaks tähtsamate mängude õpetamisele jagab ta üldisi tarkusi interneti- pokkeri ja live pokkeri (sh. kodumängud) osas, kirjutab maailma ja Eesti pokkeri ajaloost ning avaldab üheksa tuntud mängija lühikesed biograafiad. Raamatu kirjastajaks on Eesti Ekpressi Kirjastus ning selle valmimisele aitasid kaasa eestlaste seas populaarsed pokkeritoad Unibet, Triobet ning Olympic Online.

Raamatut saab osta suurematest raamatupoodidest ning Rahva Raamatu ja PokerShop'i veebikaubamajadest.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories