Full Tilt Poker.net TV-show Baltikumi pokkeriässade osavõtul!

Full Tilt Poker Baltic Challenge

Maailma juhtivate pokkerioperaatorite hulka kuuluv Full Tilt Poker.net annab teada Baltikumi mängijatele korraldatavast TV-show'st "Full Tilt Poker.Net Baltic Challenge”, kus jagatakse välja 150 000 euro eest auhindu koos Balti tšempionitiitliga! Võistust auhindade nimel alustavad nii korraldajate poolt välja valitud Baltikumi tippmängijad kui online-kvalifitseerujad.

Me näeme pokkeribuumi Baltimaades ning maailma pokkerimängijate kogukond on leidnud Leedust, Eestist ja Lätist palju andekaid uusi liikmeid. Viimasel ajal on kümned neist mänginud ja võitnud suurtel pokkerivõistlustel; me oleme näinud, kuidas järjekordne "noor Balti püss" purustas mõne tunnustatud pokkeriprofi online-mängus. On aeg, et nad saaksid avalikul võistlusel näidata, kes neist on regiooni parim pokkerimängija ”, ütles Full Tilt Poker.net esindaja.

Võida €150K ja Balti tšempionitiitel!

Iga Baltimaades tegutsev pokkerimängija võib saada uueks pokkeritäheks. Esimene online-kvalifikatsioon regionaalsele Balti TV-turniirile algab juba täna ehk 1. juulil Full Tilt Poker.net pokkeritoas ning kestab kuni 7. augustini.

Full Tilt Poker Baltic Challenge kujutab endast meistrivõistluste TV-ülekannet, kus interneti kaudu kvalifitseerunud Eesti, Läti ja Leedu mängijate vastasteks on Balti pokkeriprofid. TV-show'le on oodata ka Team Full Tilt salajast liiget, kes saab olema üks pokkerimaailma esimese kategooria staaridest!

Internetis võib kvalifitseeruda igaüks ja pääseda Full Tilt Poker.net kaudu freeroll-turniirile. Selleks tuleks laadida oma arvutisse Full Tilt Poker.net tarkvara ja avada konto, seejärel logida end veebilehele ning registreeruda enda valitud Baltic Challenge kvalifikatsiooniturniirile.

Full Tilt Poker Baltic Challenge koosneb kahest turniirisarjast – esimene neist toimub juba augustis 2010. aastal ning teine jaanuaris 2011. Igas sarjas võistlevad online-kvalifitseerujad koos Balti tipp-proffidega.

Fulltiltpoker.net kujutab endast harivat ja meelelahutuslikku virtuaalset pokkerituba, kus pärisraha asemel mängitakse mängurahaga. „Team Full Tilt” on maailma parimatest pokkeriproffidest valitud grupp, kuhu kuuluvad näiteks Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham, Patrik Antonius ja Tom Dwan. Tänu innovaatilisele graafikale, parimale klienditeenindusele ning kindlale ja turvalisele liidesele rikastab ja isikupärastab see tarkvara online-pokkeri harivaid ja meelelahutuslikke aspekte. Eri oskuste ja kogemustega kasutajad võivad tasuta tarkvara alla laadida aadressilt www.fulltiltpoker.net ja mängida oma lõbuks ühegi sendiga riskimata.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories